Citat:
În prealabil postat de Laura19
Si cum s-a zis mai sus, nu prea iti poti gasi un partener daca stai in casa si nu socializezi cu nimeni. Vorba aceea, nu pica din cer.
|
Ma faceti sa zambesc, de parca fetele astea nu stiu ca daca stau in casa sansele de a intalni barbatul se reduc considerabil, este exact ca in bancul acela cand evreul se ruga sa castige la loto si vine raspunsul din cer: "trage, mai, si tu un bilet !".
Cunosc nu mai putin de 3 cazuri in institutia unde am lucrat, de fete care acum au peste 35 de ani, si desi au fost cerute de sotii ele au refuzat pe motiv ca respectivii nu au starea sociala dorita, acum plang frecvent, fac depresii puternice (iau medicamentatie), se miorlaie pe la prietene, si dau acatiste pe la manastiri ca sa prinda si ele ceva pana la urma. Veneau tot timpul calugarite pe la ele ca sa le consoleze, pana cand m-am hotarat eu sa sparg gheata si le-am spus direct:"te-a cerut X de sotie?"; "da", "de ce nu ai acceptat?", "pai doar nu o sa ma casatoresc cu un sofer". Atunci, le-am zis, "asteapta patronul ala plin de bani care nu o sa vina niciodata!"