![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este un secret ca sunt o mare iubitoare a naturii,iar aceasta iubire este una militanta,nu este loc de compromisuri. Eu din iubire nu vreau sa vatam un copac doar pt placerea mea egoista. Inainte aveam brazi in ghiveci,insa mai apoi negasind nici o echivalenta religioasa vizavi de Nasterea Domnului am renuntat si la ghivece. Inca o achizitie egoista pt placerea mea vizuala,cand pot economisi acei bani si-i pot folosi pt mancarea unui sarman,sau ii trimit unei rude batrane,etc De exemplu intr-o familie,se omite ajutorul unor rude sarace si batrane doar ca sa cumperi brad,ornamente si tone de mancare pt familia ta,culmea:sa sarbatoresti Nasterea lui Iisus :) Banuiesc ca lui Iisus i-ar placea sa sarbatoresti Nasterea Sa foarte diferit de acest scenariu :) *eu nu scriu aceste mesaje cu rautate adresata altora,ci doar atac un obicei care mie imi pare prostesc,fara sens si acoperire...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 20.12.2011 at 20:34:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Banuiesc ca nu va satisfaceti nici placerea culinara de Craciun, nu faceti bucate traditionale,nu faceti mai multe feluri de mancare sau prajituri, ci e o masa comuna, nu cheltuiti mai mult decat intr-o zi obisnuita, ci economisiti banii pentru a ajuta sarmani , doar ar fi o mare ipocrizie din partea d-voastra sa subliniati (indirect) egoismul vizual al altora care-si impodobesc un brad, in timp ce nu-l vedeti pe al d-voastra, in cazul in care exista. Last edited by ioanna; 20.12.2011 at 21:54:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer am multe alte probleme pe cap mai mari decat taiatu si impodobitu unui pom! Crezi ca mai imi arde de copilarii? Asi fi vrut eu! Daca mama si tatal tau iti faceau toate poftele si ai copilarit chiar pana la varsta de 22 de ani,atunci tine aceasta bucurie pentru tine. Altii au si alte probleme!
Ok,daca tu zici ca acei "copii" de peste 11 ani mai sunt interesati de pomi... esti tare. Cred ca vreo 75% din fetele de 15 ani nici nu mai sunt virgine,si tu vi sa ne "aburesti" ca acestea mai simt o bucurie angelica privind la un copac cu instalatie in el?? Le doare fix in cot! Si DA,raman REALIST! Traiti-va voi visele dulci! Exact! Sa se bucure copiii de brazi si cadouri,pentru mine au apus de mult aceste vremuri. @Yasmina,imi place cum gandesti. Deacord cu tine! Last edited by Raoul; 20.12.2011 at 21:51:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu ce Ana? Ca refuz sa raman un visator?? Zi-mi concret cu ce gresesc,cu ce nu esti deacord.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anul trecut am refuzat orice oferta de cadou din partea celor dragi,la fel cum refuz si de ziua mea. Despre masa traditionala,ce sa spun?Intr-adevar nu vor fi tone de mancare si de bautura,asa cum se obisnuieste in traditioanala mea familie romaneasca,de unde de multe ori ma ridicam bolnava... Nu vad unde consta ipocrizia in ceea ce ma priveste?Poate aveti bunavointa sa ma ghidati?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, gata, nu va mai certati! Fiecare sarbatoreste Nasterea Domnului si tine traditiile asa cum considera. Se baga michiduta prea des pe acest forum in ultima perioada...
|
||||
|
||||
![]()
Nu v-am acuzat de ipocrizie, era in raspunsul meu o conditionare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Era o intrebare de bun simt,dar si elementara pt. orice crestin,sa stie daca bradul are vreo insemnatate religioasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar virginitatea fetelor de 15 ani nu are nicio legatura cu subiectul si sincer, incep sa ma satur sa aud de asta peste tot. Oricare ar fi subiectul unei discutii, cumva se ajunge in final la modul imoral de viata pe care il au generatiile acestea. E agasant. Nu problema in sine, ci felul in care se pune problema. Dar asta e alta discutie. Si nu e vorba de a fi visator, ci de a pastra in suflet un strop din inocenta si bucuria copilariei. Fie ca e vorba de impodobitul brazilor de Craciun sau de o alta placere nevinovata, pe care numai tu o stii. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|