![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta ar trebui s-o spui dumneata - cel care negi că existau legi și porunci. Pus în fața evidenței, acum dai înapoi? Scrie sau nu scrie de legi, porunci, etc.?
|
|
|
||||
|
||||
|
Scrie! Dar daca tu zici ca le respecta, tu sa-mi zici care erau acelea! Eu cred ca erau legile firii: sa faci bine cand poti, sa-ti cinstesti parintii, familia, sa fii primitor de oaspeti, sa nu ucizi, sa nu furi etc, legi nescrise pe care orice popor le avea. De alte porunci Biblia nu spune. Ca sa zici tu ca Avraam respecta sabatul e o tampenie sau ca era oprit de la comsumul de porc. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by Adriana3; 13.09.2011 at 04:00:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Aveti cumva la indemana si pasajul din VT in care neamurile sunt considerate necurate cu interdictia cbiar de a se apropia de ele asa cum avea sa zica mai tarziu Sf. Petru?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by stefan florin; 14.09.2011 at 23:13:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și acum că s-a lămurit chestiunea, haideți să lămurim și al 2-lea mare subiect de controversă al topicului: "azimă sau pâine dospită?" căci există o legătură între ele. "Dragi sectanți vicleni de pe acest topic", dacă în VT animalele de jertfă Îl simbolizau pe Hristos ce urma să vină pentru salvarea neamului omenesc, în NT pâinea și vinul Îl simbolizează tot pe El - Cel ce S-a jertfit deja pentru a noastră mântuire. Iar dacă simbolul nu-și îndeplinea menirea printr-un animal necurat, nici astăzi pâinea dospită nu-și poate îndeplini rolul lui de simbol potrivit pentru trupul sfânt al Domnului Hristos. Cu alte cuvinte, folosind un simbol nepotrivit pentru Trupul Domnului, nu facem altceva decât să-L jignim... ca să nu zic mai mult... Bineînțeles, "Dragi sectanți vicleni de pe acest topic", veți replica că pâinea nu e un simbol, ci Însuși Trupul Lui. Cu atât mai mult! E ca și cum I-a zice Mântuitorului nostru "vierme!", "porcule!" (ori alt animal necurat)-Doamne iartă-mă! |
|
|
||||
|
||||
|
Domnule Stefan-Florin nu stiti, sectantii, cum sunt adventistii sau martorii lui Iehova se impartasesc cu trupul Lui Hristos sau Il resping pe Hristos? pe Maica Domnului stiu ca o jignesc prin atitudinea lor.
Last edited by ioanna; 15.09.2011 at 09:45:46. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
„Luati, mincati. Acestea este Trupul Meu, care se fringe pentru voi, spre iertarea pacatelor” (...) „Aceasta sa o faceti intru pomenirea Mea” |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pt martori Hristos este doar Arhanghelui Mihai, Iisus fiind doar un alt nume al acestui arhanghel cat a fost pe pamant.Cand s-a inaltat a redevenit arhanghelul Mihail. Cei care consuma aceste simboluri O DATA PE A, la data apropiata de 14 nissan, sunt cei care cred martorii ca fac parte din cei 144 000 (cei 144 000 oameni pecetluiti in Apocalipsa), viitorul guvern ceresc al lui Hristos. Nu cinstesc sfintii, deci nici pe Maria Fecioara. Doamne ajuta |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|