![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ale LUI DUMNEZEU, dragule. Ale lui Dumnezeu. Nu știi care sunt? Trebuie să ți le înșir?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Romani 2:14) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!" " (Facerea 26,5) Păi să ne fie cu iertare, dar "cuvântul Meu", "poruncile Mele", "povețele Mele", "îndreptările Mele" și "legile Mele" nu seamănă deloc a "glasul conștiinței" pentru niște sălbatici ai junglei! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta ar trebui s-o spui dumneata - cel care negi că existau legi și porunci. Pus în fața evidenței, acum dai înapoi? Scrie sau nu scrie de legi, porunci, etc.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Scrie! Dar daca tu zici ca le respecta, tu sa-mi zici care erau acelea! Eu cred ca erau legile firii: sa faci bine cand poti, sa-ti cinstesti parintii, familia, sa fii primitor de oaspeti, sa nu ucizi, sa nu furi etc, legi nescrise pe care orice popor le avea. De alte porunci Biblia nu spune. Ca sa zici tu ca Avraam respecta sabatul e o tampenie sau ca era oprit de la comsumul de porc. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 13.09.2011 at 03:00:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|