Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2011, 00:35:50
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Pentru Scotland the Brave

Doamne ajută!

Deși mesajul meu este off topic, aș dori să-i scriu câteva cuvinte colegului nostru Scotland the Brave.
Mi-ați trimis un mesaj privat legat de ceea ce am scris la acest topic. Aș dori să-mi cer scuze pentru că, din cauza unei probleme tehnice, nu v-am putut răspunde atât de mult timp. Vă rog să mă credeți că am mai intrat pe forum și am încercat să vă scriu... M-a bucurat sincer mesajul dumneavoastră și sunt dispusă să discutăm! Dacă doriți să vă explic ce s-a întâmplat mai exact, putem discuta privat pentru că aici ne-am abate prea mult de la topic.
În seara aceasta, am încercat din nou să vă trimit un mesaj privat, știind că s-a remediat problema pe care am avut-o, dar observ că dă o eroare... De aceea, v-am scris aici, pentru a vă asigura că am primit mesajul pe care mi l-ați trimis și că mă bucur să discutăm. Până acum, repet, nu v-am putut scrie dintr-un motiv ce nu a depins de voința mea.
Sper din tot sufletul să mă credeți și să nu fiți supărat pe mine.

O noapte binecuvântată!

Cu deosebit respect,
Laura Stifter
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 29.08.2011, 01:15:52
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Va multumesc si eu pentru amabilitate dar discutia nu mai este nici necesara si nici de actualitate.Va doresc toate cele bune.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 19:59:57
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra mara2008 Umanitare 5 13.02.2012 16:57:26
Cuvioasa Maica noastra Sfanta Parascheva ionelaz Generalitati 3 17.01.2011 15:16:47
Craciun fericit tuturor crestinilor! MariS_ Generalitati 15 24.12.2010 20:27:00
Cuvioasa maica noastră Parascheva pui Moaste 1 30.06.2009 23:11:13