Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 23:07:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!

Deoarece mâine, pe data de 15 August, Biserica noastră va sărbători Adormirea Sfintei Născătoare de Dumnezeu, m-am gândit că ar fi deosebit de folositor duhovnicește să discutăm despre relația noastră cu Sfânta Fecioară Maria, Maica Domnului și măicuța noastră, a tuturor creștinilor.
Cine este Maica Domnului pentru voi? Cum vă raportați la ea? Cum ați simțit prezența și ajutorul ei în feluritele încercări ale vieții?

"Întru naștere fecioria ai păzit, întru adormire lumea nu ai părăsit, de Dumnezeu Născătoare! Mutatu-te-ai la viață, fiind Maica Vieții și, cu rugăciunile tale, izbăvești din moarte sufletele noastre!" (Troparul Adormirii Maicii Domnului)

Pace și bucurie tuturor!

Laura Stifter
Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria , este totul pentru mine ! Ea este salvatoarea mea de la mari necazuri si ispite ce le-am avut in viata , si nu o spun aiurea , ci o spun cu toata convingerea , caci dupa multe lacrimi , rugaciuni , Ea ma salvat de la pieire , de la moarte efectiv , mi-a spalat rusinea pacatrelor , ma mustrat , ma pedepsit , ma ridicat si intarit .
Nu am plans la nici o icoana , precum am plans la icoana Ei , si m-a ascultat ! Ma priveste seara de seara la icoana cu candela aprinsa , si fara ajutorul si mijlocirea ei de mult pieream . Sa va rugati fratilor neancetat ei , caci are multa trecere la Bunul Dumnezeu ! Orice s-ar intampla si oricate prigoane or veni , Biserica Ortodoxa nu o voi parasi nicicand , tocmai ca aici Preasfanta Fecioara este cinstita si laudata ca nicaieri in asta lume . Ortodoxia ne-a daruit-o si trebuie , suntem datori , sa o cinstim asa cum trebuie .
Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi !

Last edited by cristiboss56; 14.08.2011 at 23:11:55.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra mara2008 Umanitare 5 13.02.2012 15:57:26
Cuvioasa Maica noastra Sfanta Parascheva ionelaz Generalitati 3 17.01.2011 14:16:47
Craciun fericit tuturor crestinilor! MariS_ Generalitati 15 24.12.2010 19:27:00
Cuvioasa maica noastră Parascheva pui Moaste 1 30.06.2009 22:11:13