Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2011, 01:08:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul

Daca raspunsul meu v-a face seara trista , va rog sa considerati ca nici nu l-ati citi si sa il ignorati . Eu am activat pe acest forum din 2 motive:
- in primul si in primul rind pt. a afla noutati/experiente de viata , traite , de crestinii practicanti, si aici cei cu viata zelitoare pot marturisi multe lucruri inedite , interesante .
- sa cunosc ce fel de credinta ortodoxa practica poporul roman in cea mai mare parte a lui.
Majoritatea poporului ortodox care practica cat de cat nu activeaza pe acest forum, deci ati gresit sursa de informare.

Citat:
Cineva a si spus f. frumos pe un thread, lucru pe care si eu il intaresc, ca noi suntem condusi de asazisi ierarhi , ca noi intr-un fel asa zis mergem la biserica si ca avem o asa zisa credinta . Realitatea nu este departe de aceasta imagine !
De dragul poeziei, iarasi generalizati prea mult si mai ales nu cred ca stiti personal pe ierarhii Bisericii ca sa va permiteti sa vorbiti astfel.

Last edited by AlinB; 01.05.2011 at 01:11:23.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necazurile depinde de mai multe ionut12 Generalitati 55 05.12.2010 14:44:55
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02
Lumina, pacea si linistea de dincolo de viata roxana23 Generalitati 6 25.05.2009 07:08:49