Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2011, 16:03:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Probabil tu le pari acum foarte incapatanata, si mama ta simte ca nu ar face fata pe viitor posibilei tale casnicii nefericite...in opinia ei.
Scuza-ma ca sunt asa direct, dar dai senzatia ca nu citesti mai nimic din ce scrie aici ori esti total imatura in gandire sau chiar fara o logica elemetara - ceea ce nu este cazul, cred si sper.

Tu chiar nu vezi zi nu intelegi ca putin ii pasa de fericirea fetei, tot ceea ce conteaza este prestigiul ei in fata lumii pe care il vede lovit prin decizia ei?

Citat:
Cateodata noua ni se pare ca actionam bine, si suntem tentati sa ne dam dreptate...dar nu se stie cum ar vedea un om induhovnicit intreaga dilema.
Eu cred ca este destul de evidenta pentru oricine care are o farama de compasiune.

Daca are nevoie sa mearga si sa se spovedeasca asta e pentru ca viata ei are nevoie de ordine, indreptare si o directie buna pentru viitor.

Pentru ca viitorul depinde de ei doi nu de parinti sau gurile rele.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03