![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tata ma intelege, dar nu mai face fata tensiunilor de acasa.........Nu stiu daca mai pot comunica cu el. Suna foaret urat ce zic, dar il manipuleaza prin tensiunea creata. Nici nu vrea sa mai auda de subiect. Scuze ca te-am botezat mai inainte |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In privinta numelui meu, n-ai sa crezi dar nu ai gresit pentru simplul motiv ca asa ar fi trebuit sa ma cheme, dar din cauza ca nasul meu cel adevarat a fost inchis pe motive politice chiar in acea perioada, cei care m-au botezat aveau un copil si mi-au dat numele copilului lor, insa un pic modificat. Sa nu uiti sa ne spui cum a fost la nunta. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Da MariS, multumesc frumos, exact asta am vrut sa spun.Am considerat replica lui AlinB. ca o tachinare :-), de aceea nu am explicat ulterior,fiind convinsa ca aceasta expresie nu poate avea alta interpretare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu a avut alta interpretare :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur
![]() ![]() Tu cum esti? E deja seara.Te-ai mai linistit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi vedea cum va continua "telenovela" pentru ca mama in disperare de cauza a implicat vreo 10 neamuri si vreo 6 prieteni de ai mei. Normal ca nu i-au convenit raspunsurile ca atare nu mai sunt buni nici ei. Daca renunt acum ea se va afunda in convingerile ei si asta nu-i face bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS- ma bucur ca te-ai linistit ! Last edited by Melissa; 28.03.2011 at 20:47:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi place de mama ta, e o femeie f. energica. Acum ramane doar sa modifice directia in care isi consuma energia. Pentru ea, este lectia de care avea nevoie, poate va invata ce trebuie din ea. P.S: Curand, tatal tau va cere azil politic la tine. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa fie o nunta frumoasa, e undeva in natura, in zoan de munti, vreau flori de camp si nimic extravagant............visez la ceva simplu si elegant, dar incep de maine sa ma gandesc la nunta |
|
|||
|
|||
![]()
Hmmm ce frumos ai ales..natura,munte,flori de camp..simplu,elegant,dumnezeiesc..Felicitari! Si spor la treaba de maine!:-)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|