Citat:
pai daca sunt ilogica, fara memorie si nu inteleg nimic. ce vrei ?
|
Nu era vorba despre tine. Sau ma rog, nu doar despre tine. Arunca un ochi pe sondajele care arata cam cum stau romanii la cunostinte generale despre stiinta si univers, si poate o sa intelegi ce vreau sa spun.
Cu capacitatea de intelegere stam iar prost, pentru ca avem un invatamant axat pe memorare, nu pe intelegere si comunicare.
Citat:
Dupa principiul tau, se pare ca esti in pragul disperarii la cat de multi oameni ``nu inteleg ce spui si nici nu vor sa inteleaga``.
ce sa-i faci, asa e lumea incapabila sa inteleaga si incapatanata.
|
Ia zi, unde am zis eu ca sunt in pragul disperarii? Citatul exact, te rog, ca vad ca intelegi fix ce vrei tu. Si dupa aia te plangi ca te suspectez de dificultati de intelegere.
Ieri m-ai acuzat ca am rastalmacit vorbele tale. Ti-am cerut citatele clare unde am facut asta. Unde sunt? Din nou, cred ca esti mult mai interesata sa te certi, decat sa discuti.
Citat:
Doar 16% din populatia globului are memorie buna, logica perfecta, capacitate de intelegere fara cusur. restul, niste ilogici si incapatanati.
|
Nu am zis nimic de aia 16%, in afara de faptul ca sunt atei sau agnostici. Restul fabulatiilor iti apartin.
Si stai, acum sunt 16%? Ca ieri erau infinitezimali, inexistenti. Hotaraste-te odata.