Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2010, 18:24:37
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Dacă nu credeți că Biserica este maică și învățătoare, vă asemănați cu protestanții. Iar dacă, de fapt, credeți, atunci răspundeți la întrebarea: ce trebuie să faceți dacă mama vă cere un anumit lucru ? Ce credeți că ar trebui să facă o fetiță a cărei mamă spune: "fiica mea, în zilele cutare și cutare să nu mănânci porc !". Și cam ce credeți despre un copil care nu ascultă asta, zicând "Mama nu poate să-mi poruncească mie. Mama poate să îmi dea anumite îndemnuri de care eu sunt în drept să țin seama sau să nu țin seama". Sau zicând "Mama, să-mi poruncească mie ? Eu nu accept porunci decât de la tata. Or, tata nu mi-a spus nimic despre asta, atunci când a plecat pentru o vreme !".

Vedeți dv ? Tata a plecat, dar nu ne-a lăsat copii ai nimănui. Ne-a lăsat în grija mamei, cu care am auzit că mai și vorbește din când în când, prin mesageri. Și tare se va supăra, văzând că nu am ascultat-o.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul Sfintilor Apostoli mirelat Sfintii Apostoli Petru si Pavel 35 14.06.2015 18:33:52
Iertarea lui Petru si repunerea lui intre apostoli Ana-Maria N Sfintii Apostoli Petru si Pavel 5 22.05.2012 12:13:02
La Multi Ani PETRU si PAVEL Melissa Generalitati 11 29.06.2011 21:23:27
Imbratisarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel vesalonmaricica Intrebari utilizatori 2 31.05.2010 10:56:09
Lansare de Micromonografie a Bisericii " Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Chichis cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.05.2010 15:29:29