![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#11
|
|||
|
|||
![]()
1. Se coc 8 clatite dupa reteta traditionala (faina, doua-trei oua, lapte, zahar vanilat si putina pudra se sare).
2. Se umplu cu branza de vaci amestecata cu un ou, 1 lingura de zahar si stafide. Se ruleaza si se pun intr-o tava (de cuptor). Peste ele se toarna un amestec din 8 linguri de smantana, doua de zahar, un plic de zahar vanilat si trei oua. Se pune tava in cuptorul incins si se lasa sa se coaca aproximativ 20 de minute. In unele restaurante din Timisoara am vazut ca peste o astfel de clatita se adauga o compozitie groasa de bezea (se vede ca si clatita a stat putin la cuptor impreuna cu acea compozitie de bezea - albus de ou batut cu zahar pana se intareste ca o crema groasa, groasa). |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|