![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ellene White cunostea foarte bine toata Sfanta Scriptura, inclusiv Noul Testament (cu tot cu pilda bogatului nemilostiv). In cartea sa, intitulata "Parabolele Domnului IisusHristos", la cap. 21 gasim lucrarea cu titlul "Omul bogat si saracul Lazar". Nu stiu cine te-a mintit ca "e destul de bine cunoscut faptul ca ea a ramas blocata la studiul Vechiului Testament...Noul prezenta prea putina importanta." Sa-i fie rusine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stii cum e, fiecare cu scrierile care ii sunt de folos...si la cate avem noi ortodocsii, zau daca nu-mi ramane ragaz numai pentru a googali niscaiva info despre ea, si cam atat!!! Asa-i viata...dar daca eu am mai avut si marele ghinioan sa dau de o poza din arhivele voastre, in care adeptii se taraiau pe jos, se perpeleau pe acolo, latrau si nush ce alte abilitati mai aveau...zi si tu cum as putea sa mai citesc ceva cu interes despre "adevarurile aflate" de ea...no, nu pot trece peste dicernamantul care pur si simplu mi-a tras un mare clopt...a alarma! De zis am zis si eu, dar stii cum e...daca ea a crezut in ceea ce a spus Miller, cum ca nu exista suflet si viata vesnica, nu era si logic ca orice argument ar fi citit in Sfanta Scriptura...intra in coliziune cu creierul ei, la fel cum intra bilutele alea de cauciuc cu tavanul???
|
|||
|
|||
|
Și topicul acesta tinde să devină "Ce avem în comun... noi userii ortodocși: fixația pe Ellen White". Hai oameni buni să lăsăm vorbele de clacă, ne facem doar de rușine...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si sa discutam pe baza interpretarii ei...ca si cum ea nu ar fi existat?? Doamne ce suparata trebuie sa fie ea...acolo in neant!!!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum ar fi, din respect pentru ceea ce a facut si pentru faptul ca a ales-o Dumnezeu drept ( unul din variatii profeti/profeti de-a lungul timpului)...ar merita sa i se recunoasca meritele si rolul ei in Istoria Crestinismului, si sa fie pomenita aproape la fiecare idee expusa de adeptii ei...parerea mea, pentru ca eu cred ca ar suferi mult sa vada ca adeptii o trec in uitare, si nu o pastreaza in suflet mereu...ca fiind indrumatoarea lor in toate cele!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biblia protestanta sau Bibila ''Cornilescu'' | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 13.03.2015 18:43:49 |
| Sinod pentru reforma BC posibil?! | mihaiB | Biserica Romano-Catolica | 8 | 27.09.2012 15:32:03 |
| Casa protestanta | nicolae_nicolae | Biserici Protestante | 51 | 27.06.2010 20:39:55 |
|
|