Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2010, 17:04:07
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Sophia nu e vorba de judecata, eu am impresia ca aveti o problema cu pietrele astea...nimeni nu are voie sa isi expuna punctul de vedere, desi threadurile astea sunt deschise pentru a lansa polemici...ca repede se tot citeaza aruncatul pietrelor!!!!

E vorba de incompatibilitate pur si simplu uneori, nu e vorba ca judeci pe cineva sau nu...sau ca nu iubesti destul, pentru ca iubirea nu e asa...iti propui sa te indragostesti de primul care iti apare in cale si gata...poate fi orice si oricine, ca e de ajuns ca tu sa iti vezi de obsesia ta...si el de ale lui. Nu...iubirea se poate risipi si din cauza unui cuvant, sau a unei conceptii de viata incompatibile cu a ta...e foarte simplu dar si complicat in acelasi timp.

Cred ca la urma urmei te poti indragosti, si cand se intampla...nu mai e nevoie sa intrebi, sa ceri opinii...pentru ca iubirea atunci cand e reciproca se produce o simbioza/metamorfoza, chiar devii mai bun pentru ca schimbarea asteptata din viata ta s-a produs si devii implinit si mai puternic, asa ca o desfranata daca ar iubi la randul ei nu ar mai ajunge desfranata in momentul cererii in casatorie, deja ar fi o alta femeie, si si-ar evidentia si alte laturi ale ei, laturi frumoase, sensibile, de iubire si fidelitate pentru cel care o iubeste...asta incerc sa explic!

Hihihi....stii, poti avea picioare lungi, fara sa fii experimentata ...iar barbatii au tot dreptul la urma urmei sa se casatoreasca cu cine isi doresc.

Nu inseamna ca absolut toate fetele cuminti au si toate atuurile pentru a se marita, pentru ca mai e nevoie si de o chimie anume ...iar eu zau ca am vazut multe fete cuminti care s-au maritat, dar nu toate evident, pentru ca unele ori sunt ca niste presuri pentru barbati, altele cum dau de unul il obliga pe om sa se insoare, altele sunt genul capusa....ori nu poti sa alegi sa fii cuminte pentru barbati, de parca esti la mana lor...si esti dispusa sa faci un troc... Vand cumintenie in vederea casatoriei!

Barbatii poate vor sa mai si cucereasca, sa cunoasca in timp persoana iubita si sa tot aiba ce descoperi frumos la femeia de care se indragostesc...nu sa vada pe fruntea fetelor cuminti scris simplu " Cuminte, devreme acasa, gatesc iahnie buna de fasole!"...pentru ca in opinia unora iubirea e si mister...si nicidecum constituita numai din imaginea femeii cu sort si mestecand in tigaie
Absolut de acord cu toate cele zise de tine draga mea mai putin cu un lucru, daca-mi este ingaduit. eu nu cred ca "threadurile astea sunt deschise pentru a lansa polemici..." ci cred ca rostul lor este sa ne sfatuim unii pe altii, sa ne spunem parerile si nu sa "polemizam"...
uite ca pic si eu in pacatul de a incerca sa fac "educatie lingvistica" pe aici (sa-mi fie cu iertare)
POLÉMIC, -Ă, polemici, -ce, s.f., adj. 1. S.f. Discuție în contradictoriu, controversă pe o temă literară, științifică, politică etc. 2. Adj. Care ține de polemică (1), cu tendință de polemică, privitor la polemică; critic, combativ, contradictoriu. – Din fr. polémique. (conform DEX)

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05