![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Mai ales despre politetea si delicatetea ta.. spui multe. Daca in studiile tale patristice de 30 de ani nu ai dat peste sintagma Taina preotiei, ai inca timp sa citesti pe situl Crestin Ortodox despre asta. Nu poti, te depaseste.. atunci vorbim despre pantofii mei.. sau vorbesti singur ca nu am de gand sa particip). Fii atent, TE CITEZ: Citat:
Orice comentariu este de prisos.. @Nevrednicul.. imi pare rau ca te-am suparat, dar nu ma admonesta ca nu eu aduc pantofii mei in dicutie.. Subiectul este foarte serios, nu am de gand sa trivializez nimic! @Sophia, stiu ce fel de preoti sunt... dar nu am de gand sa critic. Ma deranjeaza mult astfel de comentarii la adresa preotilor. Eram in la niste rude la tara si doream sa duc copii la slujba.. Mi-au facut capul calendar cu pacatele preotului desi le-am spus ca NU VREAU SA STIU. Mi-au zis lucruri de genul ca lor le este "greata" si sa vada un preot atat de pacatos cum atinge icoanele etc.. l-au facut in toate felurile. Totusi eu am dus copilul mic la biserica si toata slujba ghici la ce m-am gandit? Cand am ajuns in fata ma gandeam daca este bine sa impartasesc copilul acolo. Pai el cu un pacat si eu cu o mie! Arhim. Arsenie Papacioc - Sa nu judecam preotii: http://www.youtube.com/watch?v=t7QS_...eature=related "Iara daca nu stii de este vrednic sau nevrednic de treapta preotiei cel ce se intampla a fi preot, tu, pentru porunca lui Hristos, nu-l dispretui. Dupa cum aurul cel stralucitor nu se vatama cand este amestecat cu tina si nici margaritarul cel luminos nu-si schimba lumina daca-l pui langa materii necurate, tot asa nici preotia nu se intineaza cu ceva, chiar daca e nevrednic cel care e preot." Sf. Efrem Sirul Last edited by anna21; 04.11.2009 at 01:48:15. |
|