Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2009, 13:55:57
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cmihai Vezi mesajul
Domnilor, citesc si ma minunez ... Danutz7 ... ceea ce faci tu acum este exact ceea ce vroiau ei sa faci ... de ce te enervezi? nu are nici un rost sa iti faci pacate ...
Eu de obicei nu prea postez (prefer doar sa citesc) dar nu pot sa nu remarc "reaua credinta" a domnilor cu care polemizezi, este imposibil pentru noi oamenii sa le schimbam modul de gandire unor semeni ai nostrii care sunt saturati pana la refuz cu asa zise "doctrine ale adevarului" si mai au si "solzi de peste pe ochi".
Danutz7 in cazul de fata nu putem decat sa ne rugam pentru ei si sa speram ca D-zeu le va lua de pe ochi "solzii de peste".
Oricum fara intentia de a supara pe cineva eu propun ca acest thread sa fie inchis, nu are rost sa incurajam ereziile si batjocorirea Maicutei Domnului de niste "cetateni" care nu stiu ce spun (se stiu ei cine sunt ...).

Doamne Ajuta si scuze daca am suparat pe cineva.

Ai dreptate, oamenii astia sunt de rea credinta si se vede limpede ca nu au venit aici cu cele mai bune intentii; au venit aici sa provoace , sa invinuiasca, sa creeze zavistii si certuri; de mult si-au pierdut "binea primire" aici , din punctul meu de vedere;si uite ca au reusit si pe topicul asta sa umple pagini pline de rahat;Dau dovada de lipsa de respect , de aroganta , de lipsa de caracter si de ignoranta.Pe deasupra mai vin si nepragatiti "nefacandu-si temele" si cu informatii gresite.Daca chiar v-ar intereseaza ortodoxia(ceea ce se vede sigur ca nu, dar nah... ipotetic vb) ca doar stim ca ati venit aici asa "de-a proasta" luati legatura cu un duhovnic ortodox, ca sunt destui si slava Domnului suntem o tara ortodoxa.In loc sa va petreceti timpul umpland de prostii forumul, "dragi" adventisti mai bine v-ati pune si ati cauta sa cititi inainte ceea ce "va intereseaza" sau "ce vreti sa aduceti in discutie", sa va documentati bine si corect, si cu ciocu mic si tonu jos, daca vreti raspunsuri ca niste servitori umili.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05