![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ar fi pe asa, ar trebui sa recomandam avortul copiilor handicapati, ca vor avea o viata nenorocita si vor rade altii de ei.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe sistemul : Daca tot injura aia...hai sa injuram toti,nu?
|
|||
|
|||
|
Nu, dar acelasi argument s-ar putea aduce si impotriva adoptiei, si a nasterii de copii handicapati, etc.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe cand cel in vitro este sortit alienarii cu 1-2-3 etc ani,atunci cand se decide abordarea acestui mod de creare a vietii. iar aici vorbesc doar de partea ,probabil,cea mai usor de indurat
Nu îi spune Lui Dumnezeu cât de mari sunt problemele tale.Spune-le problemelor tale cât de mare este Dumnezeu. Last edited by truthtostone; 11.10.2009 at 21:40:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Te rog Fani, lasă adopția , nu o mai compara cu nimic , decât poate cu cea mai înaltă formă a dragostei, a iubirii , a milostivirii noastre față de un suflețel părăsit și lipsit de dragoste părintească. Câți pot înțelege și face acest curat și cu adevărat nobil gest ! ! ! Adopția unui suflețel . . .
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu as vrea si copilasul alteia... este un sufletel, o ființa umana, care te innobileaza sufleteste daca o ingrijesti cu dragoste... As fi tare fericită să pot oferi dragoste, îngrijire unui copil. Daca o sa fiu sanatoasa asta o sa si fac, bineinteles daca o sa vrea si Dumnezeu...imi doresc un copilas nu neaprat unul nascut de mine. Nu am demarat procedura adoptiei deoarece inca nu avem o casa a nostra, insa cu ajutorul Lui Dumnezeu probabil la anul va fi gata. Adoptia din punctul meu de vedere este egala cu a iubi copiii fara limite. |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru toti cei care vorbesc despre adoptie, revin cu lamuriri a n a oara.
Multi isi doresc si sa adopte. Din pacate legile romanesti interzic multora, sunt f.severe, din cauza greselilor unora. Incercati sa intelegeti ca dorim si sa adoptam, multe cupluri, dar nu putem. Nu ni se da voie. Pe urma adoptia este ceva f.delicate, cu riscuri pentru ambele parti, fiindca nu este facuta asa cum trebuie, partile nu se cunosc suficient din cate stiu eu, ca sa se vada daca se potrivesc. Pe urma copii adoptati sunt de obicei traumatizati si adeseori bolnavi. Cine adopta trebuie sa fie constient de acest lucru, cat si de rolul genelor in dezvoltarea copilului. Nu ti se da cel mai surazator bebelus plesnind de sanatate, blond, cu ochi albastri, ci un copil trecut prin traume, prin orfelinat, cu probleme de sanatate, din parinti vai de mama lor (drogati, alcoolici, HIV, violenti etc.), poate mai creoli, daca intelegeti la ce ma refer, la o varsta mai mare, etc. Trebuie sa poti sa accepti toate acestea si sa iei asa un copil si sa ai puterea fizica si sufleteasca sa-l cresti. Si pe urma sa-ti spuna: "ba nu vreau asta, nu esti mama mea, nu ma obligi, n-ai nici un drept, etc." |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 13.10.2013 00:40:42 |
| Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 23:58:28 |
| Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 02:05:15 |
| Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 16:36:47 |
| casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 23:27:36 |
|
|