Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2009, 19:59:37
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Scrabble,in primul rand trebuie sa te gandesti : "Eu,daca as primi vestea ca nu am fost nascut ca 95-99% din restul copiilor,cum m-as simti?"Eu spun ca te-ar deranja destul de mult.

Traditie spune foarte bine,chiar daca probabil doare,dar sa recunoastem : tinerii/copii sunt rautaciosi si mai devreme sau mai tarziu isi vor bate joc de acel copil,caci acea bataie de joc va fi vazuta ca o gluma.

Cat despre operatii,este foarte mare diferenta intre a mentine viata si a crea viata.(si fugitul de urs in padure este tot o mentinere a vietii)

Poate acea lege este pentru a infrana evolutia spre un sistem care maine-poimaine va putea,Doamne fereste,sa faca oameni la duzina pentru munca si alte cele.Poate Dumnezeu ne mai opreste in loc pentru a ne da mai mult timp sa alegem calea mantuirii.
Exista mii de motive pentru care copiii isi bat joc de alti copii. Exista alte mii pentru care un om poate avea complexe sau probleme. Dar le poate rezolva.
Daca ar fi pe asa, ar trebui sa recomandam avortul copiilor handicapati, ca vor avea o viata nenorocita si vor rade altii de ei.
Vechi 11.10.2009, 20:00:39
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Cred ca dupa unii ar trebui sa fim ca iehovistii si sa refuzam tratament medical cand avem nevoie. Ca vorb-aia, trebuie sa stam smeriti si sa asteptam cu interes sa vedem ce-are Dumnezeu in sac.

Daca tot avem liber arbitru, inseamna ca putem face ce dorim; una din responsabilitatile care decurge din asta e sa ne purtam singuri de grija.
Din cauza caderii in pacat Dumnezeu ne-a dat boala si ne-a lasat doctorii ca sa ne tratam .
Doar nu vom astepta sa vina Hristos din Cer sa ne vindece fiindca in noi salasuieste trufia si mandria .
Reply With Quote
Vechi 11.10.2009, 20:03:28
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

@scrabble

Iti garantez 100% ca se afla intr-o viata de om acel secret.

Parintii nu dau doi bani pe pararile altora?Pai parintii mor repede mai omule,apoi copilul are de trait singur cu durerea.

Am uitat sa precizez ca ultimul citat nu-ti era adresat,caci iti cunosc opiniile despre Dumnezeu(intr-o anumita masura).

Eu le doresc tuturor femeilor sa nasca pe cale naturala si este departe de mine gandul de a le certa/mustra.Atat cat ma pricep,incerc sa scot in evidenta (alaturi de alti useri) efectele acestui procedeu.Ultima decizie ramane la atitudinea femeii respective.Noi nu obligam pe nimeni sa faca ce zicem noi.

Cel mai rau lucru pe care-l putem face este sa consideram dorinta noastra dreapta doar pentru ca este a noastra.

Last edited by truthtostone; 11.10.2009 at 20:16:41.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2009, 20:20:12
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Exista mii de motive pentru care copiii isi bat joc de alti copii. Exista alte mii pentru care un om poate avea complexe sau probleme. Dar le poate rezolva.
Daca ar fi pe asa, ar trebui sa recomandam avortul copiilor handicapati, ca vor avea o viata nenorocita si vor rade altii de ei.
Daca tot exista inseamna ca trebuie sa mai dam si noi inca 1 motiv,si inca deliberat?
Pe sistemul : Daca tot injura aia...hai sa injuram toti,nu?
Vechi 11.10.2009, 20:27:03
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Daca tot exista inseamna ca trebuie sa mai dam si noi inca 1 motiv,si inca deliberat?
Pe sistemul : Daca tot injura aia...hai sa injuram toti,nu?
Nu, dar acelasi argument s-ar putea aduce si impotriva adoptiei, si a nasterii de copii handicapati, etc.
Vechi 11.10.2009, 20:36:08
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, dar acelasi argument s-ar putea aduce si impotriva adoptiei, si a nasterii de copii handicapati, etc.
Insa vei sti daca un copil are probleme atunci cand este in burta sau dupa ce este nascut
Pe cand cel in vitro este sortit alienarii cu 1-2-3 etc ani,atunci cand se decide abordarea acestui mod de creare a vietii.

iar aici vorbesc doar de partea ,probabil,cea mai usor de indurat

Last edited by truthtostone; 11.10.2009 at 20:40:16.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2009, 21:17:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Rugăminte !

Citat:
Te rog Fani, lasă adopția , nu o mai compara cu nimic , decât poate cu cea mai înaltă formă a dragostei, a iubirii , a milostivirii noastre față de un suflețel părăsit și lipsit de dragoste părintească. Câți pot înțelege și face acest curat și cu adevărat nobil gest ! ! ! Adopția unui suflețel . . .
Vechi 11.10.2009, 22:56:56
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Fani71 stiu ca si stresul influenteaza ,dc ai putea sa citesti mai multe despre tiroida hashimoto(ca sa ma intelegi ) ti-as multumi din suflet ! si atunci ,abia dupa ce citesti ,sa imi spui cum te-ai simti dc ai fi in locul meu ? Azi mi-a spus parintele M. ca D-zeu o sa le aseze el pe toate ,sa ii multumesc ca am un sot care ma iubeste enorm ...poate are dreptate ...o sa vb cu cristina ...eu iau hormoni sintetici,si crede-ma ca am cautat sa vad dc exista ceva natural pt mine ,dar la tiroida mea care nu mai secreta nici un hormon ,EUTIROX se numeste salvarea !
multumesc ,ca incerci sa ma ajuti asa cum poti !
Elenavioletacocos, eu am o prietena care are cam tot ceea ce ai tu (tiroidita hashimoto). A facut multe analize, a mers la cativa doctori. Pana la urma a ajuns la un medic dintr-un orasel de langa Cluj care i-a dat un tratament naturist si un regim mai mult decat drastic. Ea respecta totul. Arata foarte bine acum, se simte foarte bine, i-a redus deja cantitatea de hormoni tiroidieni. Cu timpul va renunta cu totul la hormonii de sinteza iar regimul se va usura. Nu va mai avea voie sa consume produse animale niciodata.
Din punctul meu de vedere o astfel de lupta cu tine insati inseamna sa faci absolut totul pentru a avea un copil.
Daca te intereseaza pot sa ii cer datele de contact ale medicului respectiv.

DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 09:33:55
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Elenavioletacocos, eu am o prietena care are cam tot ceea ce ai tu (tiroidita hashimoto). A facut multe analize, a mers la cativa doctori. Pana la urma a ajuns la un medic dintr-un orasel de langa Cluj care i-a dat un tratament naturist si un regim mai mult decat drastic. Ea respecta totul. Arata foarte bine acum, se simte foarte bine, i-a redus deja cantitatea de hormoni tiroidieni. Cu timpul va renunta cu totul la hormonii de sinteza iar regimul se va usura. Nu va mai avea voie sa consume produse animale niciodata.
Din punctul meu de vedere o astfel de lupta cu tine insati inseamna sa faci absolut totul pentru a avea un copil.
Daca te intereseaza pot sa ii cer datele de contact ale medicului respectiv.

DOAMNE AJUTA!
eu am luat alge marine ,dar ma simteam f rau ,caci am renuntat 3 sapt la eutirox..si imi este teama sa mai fac prostia aceea ,deoarece puteam sa fac infarct dc luam pastilele dupa ce le lasasem ....ok trimite-mi ,multumesc ! si eu arat fizic,f bine pt varsta mea ,dar nu asta ma intereseaza ,ma intereseaza sanatatea! si eu duc o viata cu dieta(fara carne porc,rar pui -din cauza gr de sange ,vita si curcan )! stii care e avantajul tiroidei Hash ? ca celulele imbatranesc mai greu ,de aceea cele care au aceasta boala ,dc se ingrijesc ,arata f bine ! eu am 30 de ani ,dar nu ii arat ! am avut 67 kg,de la boala ,am inceput cu sport dieta ,acum am 50 ,iar doctora din romania mi-a zis ca sunt prea slaba,cea din spania mi-a zis ca sunt bine ...nu ma inteleg ...
scuze ca m-am indepartat de la subiect
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 09:35:56
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Te rog Fani, lasă adopția , nu o mai compara cu nimic , decât poate cu cea mai înaltă formă a dragostei, a iubirii , a milostivirii noastre față de un suflețel părăsit și lipsit de dragoste părintească. Câți pot înțelege și face acest curat și cu adevărat nobil gest ! ! ! Adopția unui suflețel . . .
Dc D-zeu nu imi va da copilasul ,sa il port eu in burtika mea,sa il nasc eu ,nu vreau copilul alteia ,care nu a stiut sa pretuiasca un asemenea DAR de la D.zeu !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? teodoraianys Morala Crestina 98 12.10.2013 23:40:42
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Inseminarea artificiala Dia20_diana Despre Biserica Ortodoxa in general 3 04.06.2008 01:05:15
Casatorii interzise petra Nunta 3 13.02.2008 15:36:47
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? veronica_dorina Religia Islamica 51 22.11.2007 22:27:36