Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2009, 14:18:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Vad ca te-ai enervat cu nervii...te las astazi,ai inteles tu prea bine ce vreau sa intreb , dar nu-ti convine...am sa-ti prezint si documentat,ca lasati urme peste tot.Ar fi bine sa ne mutam totusi pe alt topic,ca deja nu se mai intelege cine protesteaza pe aici.
M-am enervat pentru ca ti-am cerut sa dai trimiteri exacte si sa nu pui cuvintele si interpretarile tale in carca altora?
Nati-o buna..

Sau poate acum ti-ai dat seama deabia ca suferi de o acuta lipsa de informare si preferi sa iei o pauza de studiu?
N-ar fi rau.

De unde sa stiu ce vrei tu sa ma intrebi daca pana la urma nici tu nu esti in stare sa construiesti o intrebare de bun simt care sa se sprijine pe realitate nu acuzatii si imaginatie?

Da, e mai bine sa mutam discutia, parca este un topic pentru asta.
"Ecumenismul si consecintele acestuia "
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6272

Sper sa gasesc o prezentare mai pertinenta a problemei ca sa discutam la concret nu afirmatii aiurea culese de pe Internet.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Basarabia e Romania-mars pt unire antiecumenism Generalitati 3 20.10.2012 00:07:38
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror apophis Stiri, actualitati, anunturi 5 16.07.2012 22:07:24
Protest eodor nastasa Generalitati 37 24.05.2010 03:56:36
Protest maryukbebe Preotul 6 31.05.2009 02:49:02
PROTEST silverstar Generalitati 14 28.10.2006 12:47:46