![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sint de acord.A ta este indoielnica,fara nici o indoiala...hai sa-ti arat. Neoprotestantii nu considera botezul lor o taina,in schimb ecumenistii il considera taina peste capul lor,sau macar valid ( ca sa fie valid,trebuie sa fie taina,adica Dumnezeu sa-l scoata pe drac afara din inima omului si sa se salasluiasca Dinsul in loc,sfintind si sufletul si trupul ) Citat:
Iar modul cum sari de la intrebarea mea...la garantarea mintuirii,despre care nu era deloc vorba...inseamna ca umbli cu fofirlica,ca sa ma exprim livresc. Te mai intreb odata: Daca toti ortodocsii ar trece la np...ar fi vreo problema pentru mintuirea lor ? ( avind in vedere ca nu au preoti si ierarhi )...asta in viziune ecumenista si nu ortodoxa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am sarit nimic, dumneata ai pus botezul si mantuirea una langa alta, nu stiu sa existe vreun om care sa garanteze mantuirea sau damnarea altcuiva cum spui dumneata, de asta inca o data fac apel sa vorbim la concret nu despre ce presupui dumneata ca au spus altii si ca gandesc altii, si ca e logica lor cand de fapt e a ta, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
Si apropo, mantuirea tutor este o problema, chiar si a dumneata desigur, indiferent cat de bun ortodox te consideri, poate ai uitat ca ortodocsii nu merg pe ideea mantuirii garantate, ce vrei sa stii mai exact pana la urma?
O intrebare buna e jumatate de raspuns, la una pusa aiurea nu poate exista un raspuns bun. Incearca sa pui o intrebare buna si deja ai jumatate de raspuns. Pentru cealalta jumatate am sa ma straduiesc sa completez eu. Insa revin la rugaminte de a vorbi la concret, vino cu citate si trimiteri exacte nu-mi prezenta parerile dumitale ca "adevar ecumenist". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nati-o buna.. Sau poate acum ti-ai dat seama deabia ca suferi de o acuta lipsa de informare si preferi sa iei o pauza de studiu? N-ar fi rau. De unde sa stiu ce vrei tu sa ma intrebi daca pana la urma nici tu nu esti in stare sa construiesti o intrebare de bun simt care sa se sprijine pe realitate nu acuzatii si imaginatie? Da, e mai bine sa mutam discutia, parca este un topic pentru asta. "Ecumenismul si consecintele acestuia " http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6272 Sper sa gasesc o prezentare mai pertinenta a problemei ca sa discutam la concret nu afirmatii aiurea culese de pe Internet. |
|
|||
|
|||
![]()
Drept sa-ti spun, chiar calm si fara nervi, Shermlock Holmes, nici eu nu inteleg de unde tot scoti tu ideea ca ecumenistii vor ca ortodocsii sa treaca la neoprotestanti??
Probabil crezi ca ecumenistii pleaca din start de la ideea celui mai mic numitor comun ca factor de unire. Ei bine, nu-i asa de loc! Nu stiu de ce eventuale exemple marginale ti-o fi zis tie Dr. Watson. Eu una n-am intalnit pana acum asa un ecumenist. |
|
||||
|
||||
![]()
Alin ai dreptate, unele bloguri au transformat defectiunile comunicatului in aparat denigrator al ierarhiei, bloguri ortodoxe, nu agreez aceste atitudini de aceea am si fost banat pe la unele case.
plecand de la comunicat am incercat doar sa sugerez o situatie fericite, daca biroul s-ar fi implicat si totul ar fi decurs frumos. de fapt asta e menirea unui departament PR, sa creeze situatii fericite in care parti ale institutiei se manifesta coerent in codul de conduita si imagine standard. asta e menirea lui, pentru asemenea treburi isi primesc salariile. dar nu s-au implicat, au preferat sa se separe de evenimente. mi se par neprofesionisti si fara vlaga, fara dragoste pentru ceea ce fac ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce te referi cand spui ca "s-au separat"? Ca n-au dat aprioric, din oficiu, binecuvantare la manifestatii? |
|
|||
|
|||
![]()
cititi cu atentie pana la capat...
[COLOR="Red"]MITING ANTI-CIP DUMINICA, Piata Victoriei, ora 13.00. Recomandarea Coalitiei Impotriva Statului Politienesc la votul din 7 iunie: scrieti REFUZ CIPUL![/COLOR] [COLOR="DarkGreen"](DECI, ASTAZI este Mitingul !!! -DATI MAI DEPARTE)[/COLOR] "Dragi colegi, Dupa cum unii dintre voi deja ati aflat, continuam seria actiunilor Anti-Cip. Duminica, Asociatia Civica Dreptate din Hunedoara va fi organizatorul legal al unui nou miting impotriva masurilor dictatoriale legislative impuse de catre UE si SUA romanilor. [COLOR="Blue"]Mitingul va avea loc duminica 31.05.2009 in Piata Victoriei, la Guvern - incepand cu orele 13 [/COLOR][COLOR="Red"](NU la Universitate - datorita festivalului de teatru de strada care are loc la Universitate, nu ni s-a mai aprobat acolo, ci in Piata Victoriei).[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Va asteptam in numar cat mai mare, avem[/COLOR] [COLOR="Red"]rugamintea sa postati acest mesaj pe cat mai multe bloguri, pentru a asigura participarea unui numar cat mai mare de oameni.[/COLOR] Scopul acestui miting este acela de a-i mobiliza pe toti cetatenii romani cu drept de vot sa SANCTIONEZE PRIN VOTUL LOR LA ALEGERILE EURO-PARLAMENTARE de duminica viitoare (7 iunie 2009) pe actualii politicieni romani, care se fac slugi oarbe ale intereselor straine de nevoile acestui popor. Recomandarea Coalitiei Impotriva Statului Politienesc la votul din 7 iunie [COLOR="Red"]Mesajul nostru pentru electorat este SA SANCTIONAM POLITICIENII MERGAND CU TOTII LA VOT, DAR ANULAND VOTUL! Scrieti pe vot ceea ce va doriti: REFUZ CIPUL! REFUZ DICTATURA BIOMETRICA![/COLOR] In acest mod, alegerile nu vor mai putea fi fraudate la fel de usor, iar numarul mare de voturi anulate va demonstra - nu dezinteresul romanilor fata de soarta tarii si a Europei (cum ar putea fi interpretat absenteismul masiv de la vot) - ci refuzul de a alege politicieni ce nu ne reprezinta interesele. [COLOR="Red"]ANULAREA VOTULUI SE POATE FACE STAMPILAND DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT. Pentru ca mesajul nostru sa fie si mai clar, indemnam pe toata lumea ca, pe langa stampilarea multipla, sa scrie pe buletinul de vot cu pixul: REFUZ CIPUL, REFUZ DICTATURA BIOMETRICA![/COLOR] [COLOR="Blue"]O astfel de atitudine, de a ne prezenta la urme si de a anula votul, va fi si un semnal dat politicienilor, iar daca numarul de voturi anulate il va depasi pe cele valide, atunci va fi clar pentru intreaga lume ca cei ce vor fi totusi alesi in urma acestui scrutin NU REPREZINTA CU ADEVARAT ROMANIA ![/COLOR] [COLOR="Red"]Un astfel de vot ANULAT va fi privit si ca o pregatire a noastra, a tuturor, CA O REPETITIE GENERALA pentru referendumul pe problema cipurilor, care va fi cerut presedintelui Traian Basescu, in toamna, cand se vor finaliza de adunat semnaturile necesare initierii referendumului.[/COLOR] [COLOR="Blue"][SIZE="3"]Hristos s-a Inaltat! Doamne ajuta!"[/SIZE][/COLOR] http://www.refuzimplant.blogspot.com/ http://www.nunemaispionati.org/ http://www.pentrulibertate.ro/ |
|
|||
|
|||
![]()
Referendum care probabil va fi declarat neconstitutional.
Ori inainte, ori dupa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror | apophis | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 16.07.2012 22:07:24 |
Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 03:56:36 |
Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 02:49:02 |
PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 12:47:46 |
|