![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
What is the difference whether it is in a wife or a mother, it is still Eve the temptress that we must beware of in any woman. I fail to see what use woman can be to man, if one excludes the function of bearing children.Traducerea mea in romaneste: Ce conteaza daca e mama sau sotie? E tot Eva cea amagitoare, de care trebuie sa ne ferim in orice femeie. Nu pot sa vad ce folos are femeia pentru barbat, altul decat acela de a face copii.Sa inteleg ca barbatii care gandesc precum Sf. Augustin sunt tot fratii tai intru Hristos? |
|
|||
|
|||
![]()
Incet si sigur omul vrea sa schimbe totul dupa voia sa. In acest caz, inseamna ca minte cu nerusinare atunci cand spune rugaciunea Tatal nostru, daca o mai spune... Caci de zis, zice el ,,Faca-se voia Ta'', dar la practica se inpotmoleste din ce in ce mai rau, pe masura ce grozava noastra civilizatie evolueaza pe plan economic si social si involueaza pe plan spiritual.
Cum reusim sa scapam de fatarnicie? Caci si noi vom fi intrebati de care parte ne-am situat atunci cand homosexualii si alti pacatosi au luptat pentru ca pacatul lor sa devina o norma de convietuire intr-o societate preponderent crestina. O atitudine trebuie luata, caci e vorba de modul cum va arata societatea in urmatorii ani. Nu cred ca trebuie sa acceptam ca anormalul sa devina normal. Nu ma intereseaza cati homosexuali exista, ci ma intereseaza educatia corecta, in spiritul valorilor traditionale crestine a tinerei generatii. Acceptarea homosexualitatii ca posibilitate legala de convietuire nu trebuie incurajata. Ne mai intereseaza mantuirea sau ne batem joc de tot ce e sfant? Caci homosexualitatea poate fi justificata din multe puncte de vedere, dar nicidecum din punct de vedere crestin-ortodox. Si atunci, de ce sunt descurajate aceste initiative de a lua atitudine impotriva pretentiilor homosexualilor chiar pe un forum ortodox? |
|
|||
|
|||
![]()
Erata : se impotmoleste...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare o reactie extrem de disproportionata si singura explicatie pe care o gasesc este o frustrare de ordin sexual. Tu cum explici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bietii de ei, homosexualii sunt de plans pe plan duhovnicesc. Daca ai avea, prin absurd, 10 copii si, din cauza conditiilor materiale, ar trebui sa-i dai spre infiere pe cativa, i-ai da unei ,,familii'' de homosexuali? Caci asa cum ne gandim noi astazi la copii, asa se vor gandi si ei la noi in viitor, cand vor deveni adulti. Cine iubeste isi iubeste semenii ii si cearta atunci cand gresesc. Caci mantuirea se obtine greu, totusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, in cazuri din astea copilul sta mai degraba intr-un centru de ingrijire, nu este dat spre adoptie, pentru ca parintele este decazut din drepturi doar din cauza de rele tratamente, nu pentru ca nu are bani sa-l intretina. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Un copil ajuns intr-o familie de homosexuali poate fi abuzat sexual, dar se dau legi care sa-i protejeze pe ,,parinti'' in astfel de cazuri si asa se implineste Scriptura in sensul ca oamenii vor fi ca dracii! Vai de ea mantuire, caci la asta nu mai avem timp sa ne mai gandim, caci acum avem altele pe cap... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca eu as fi formulat intrebarea un pic altfel. Ti-as fi cerut sa-ti imaginezi ca esti tu din nou un baietel de 6 ani pe care Big Brother il da spre adoptie la doi homosexuali, familisti convinsi si iubitori de copii. Poate ca astfel reuseam sa te fac sa renunti la propaganda si sa obtin un raspuns simtit. |
|
|||
|
|||
![]()
scrabble, pot sa-ti pun o intrebare?
fara prea mare legatura cu topicul de ce ti-ai ales avatarul ala? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror | apophis | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 16.07.2012 22:07:24 |
Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 03:56:36 |
Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 02:49:02 |
PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 12:47:46 |
|