Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.05.2017, 00:11:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicumarin Vezi mesajul
Acum 1 zi catelusa mea Mura a parasit aceasta lume lasandu-ne un gol imens. Inainte sa moara am folosit botezul de urgenta in bis ortodoxa si am botezat-o in numele Treimii. Am motive puternice si evidente sa cred ca i-a ajutat trecerea dincolo. Am citit opiniile de pe multe forumuri si impreuna cu importantele cunostinte teologice pe care le am am sa spun asa: Animalele sunt creatia lui Dumnezeu. Sigur ca Sfintii Parinti nu vb prea mult despre ele si nici Iisus fiindca el venise pentru oameni si mai precis pentru triburile casei lui Israel. Stiind ca Dumnezeu este iubire nu cred ca va refuza primirea in lumina si iubirea Sa a animalelor care au sufletele curate mai curate ca ale oamenilor mai ales ca,repet, ele sunt creatia sa si nu cred ca isi va abandona creatia. Asta cred eu. Mai cred ca rugile noastre pentru a avea grija de animalutele noastre dragi vor fi ascultate si le va primi la El. Asta cred eu bazandu-ma pe esenta credintei crestine si anume iubirea si grija fata de creatie. Restul e o teorie pe care nu dau prea multe parale. Un cod de legi pentru noi. Atat.

Greu de crezut ca am trebui sa va luam in serios...
Adica v-ati grijit de nevoile spirituale ale catelusei,sa fie botezata si cu rugaciunile la zi insa pt sufletul dvs nu grijiti si considerati religia "o teorie pe care nu dati parale"," un cod de legi"si atat?
Eu nu inteleg cum vine asta...

De ce catelusa dvs sa-l vada pe Dumnezeu si sa traiasca vesnic in uniune cu El dar dvs nu?
D'aia zic ca nu face sens ceea ce spuneti pe aici.
Consider ca faceti misto pe de-a dreptul!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletele dupa moarte silverstar Generalitati 112 24.03.2012 09:47:27
Ce intalnim dupa moarte costel Generalitati 86 20.02.2011 09:38:22
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte heorhe Generalitati 85 02.08.2010 16:09:02
ceva totusi se intampla dupa moarte remember Generalitati 5 20.09.2009 21:50:26