![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Atât de fină erezie, special gândită de demoni, pentru români, e sensibilă și suavă și atât de ascuțită... Hai vino dovedește-mi că nu e erezie, hai să deschidem un topic, să vorbim despre ce se întâmplă acolo la Pucioasa la Noul Ierusalim... Vrei ? Te rog ! Să numim topicul exact așa: "Noul-Ierusalim de la Pucioasa" sau fix cum vrei tu, deschide-l tu, te rog... Să vorbim despre Sfânta Scriptură, Sfinții Părinți, despre episcopi, preoți, diaconi, despre dogmatică puțin, și istorie creștină și sinoade puțin și Sfinte Canoane și orice vrei tu. Sunt "altruit-egoist" dacă tu așa vrei să mă numești, nu mă supăr pe tine, dar poate mă ajuți, lămurindu-mă mai bine și poate mă scapi... Vrei ? Că eu tare mult vreau...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 24.07.2016 at 17:08:55. |
|
|