Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.07.2016, 16:46:47
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Trimisule, tu ești maestru în a-i pune omului mintea pe bigudiuri, vrând să-i coafezi pe toți cum ești tu.
Dacă așa vezi tu... atunci e de bine ce fac, pentru că un bigudiu care îți pune neuronii sub formă solenoidală te poate ajuta să înțelegi mai bine lucrurile și numai din pricina că se formează niște cîmpuri E-M care generază curenți ce în mișcarea lor pot spăla de minciună toate cotloanele întunecate al minții unde stau bine mersii pricoolici ''ștințifici'' care țin cu dinții de toriile lor absurde ținîndu-vă legați de ele ca să le apărați ca fraierii care nu știu ce-și fac.

Eu însă sunt abea un maistru de piulițe și șaibe, în așa ceva, eu pun piulițele la loc și strîng șurubul care lipsește, maeștrii sunt alții.

Dar nu mi-ați răspuns cum interpretați voi textul zilei 4 dacă nu prin faptul că Soarele și Luna sunt semisferice, soarele dă spre pămînt în jos lumină și căldură iar Luna dă spre jos în sens invers (față de noi spre mai sus de soare) întuneric și frig... căci altfel cum ar putea ele să stăpînească Lumina și Întunericul și să despartă Lumina de Întuneric?

Citat:
13 Și a fost seară și a fost dimineață: ziua a treia.
14 Și a zis Dumnezeu: ''Să fie 'ntru tăria cerului luminători care să lumineze pământul , să despartă ziua de noapte și să fie ei spre semne și spre anotimpuri și spre zile și spre ani,
15 și să fie ei întru tăria cerului luminători să lumineze pământul!'' Și a fost așa:
16 Dumnezeu i-a făcut pe cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare spre stăpânirea zilei și luminătorul cel mai mic spre stăpânirea nopții, și stelele.
17 Și le-a pus Dumnezeu întru tăria cerului, ca să lumineze pământul,
18 să stăpânească ziua și noaptea și să despartă lumina de întuneric. Și a văzut Dumnezeu că este bine.
19 Și a fost seară și a fost dimineață: ziua a patra.

Last edited by Trimisul; 22.07.2016 at 16:50:15.
Reply With Quote