Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2016, 18:02:19
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit Continuare pentru Copăcel

Citat:
Aici discutam pe cifre si rationamente logice.S-au cine stie , poate atunci cand vezi ca nu mai argumente hop pe latura religioasa a problemei care este speculativa si putem sa manipulam problema cum dorim.Nu e ceea ce crezi tu , e feea ce ce-ti spun eu ca este.De ce ? Pt ca eu sunt "Trimisul" iar voi nu.
Si atunci avem de a face cu o ideologie religioasa.
Chestie cam periculoasa.Pt ca scopul unei ideologii este prostirea pe fata
Nu cred să nu-ți fi dat tone de argumente temeinice și scripturistice și logice și adevărate la tot ceea ce am susținut în scris aici. Dar dacă eu am dreptate și eu îți spun adevărul spre deosebire de alții care nu au atunci de ce nu vrei să mă crezi pe mine ci pe ei? Pentru că eu sunt trimis și alții nu sunt?

Dacă așa ai simțit tu, că sunt un fel de trimis ce și-a folosit trimiterea ca un tiran impunător care te pune să crezi nu ce e Adevărat ci ceea ce vreau eu să crezi tu, nu dăruindu-ți ca unui om liber ci impunîndu-ți cu forța în virtutea trimiterii, probabil cu forța argumentelor sănătoase, atunci te rog să mă ierți dar cum aș putea mărturisi Dreptatea și Adevărul fără ca ele să doară? Ele sunt o forță a credinței și vreți nu vreți ele vă obligă să dați dreptate nu minciunii și pîrei și bîrfei rele ci lui Dumnezeu și Dreptății și Adevărului ca apoi să Credeți în El!

Uite poate mă înveți tu cum să fac să nu te tiranizez cu trimiterea mea folosind Dreptatea și Adevărul și credința ortodoxă, dar pentru asta nu-mi cere să mint sau să fiu nedrept sau să mă lepăd de Dumnezeu și să nu-L mai cred urmîndu-L în tot Cuvîntul, adică nu-mi mai cere să-ți urmez sfaturile date pe dos și să cred în egipsiologi și pishatrii spunînd că ei m-ar putea vindeca și mîntui și nu Domnul Hristos. Te rog nu-mi cere să las mie după lume și după satana cînd e clar că las lor după ei și las ție după tine dar nu mie, nu și mie fiindcă nu mă lasă Dreptatea și Adevărul și credința în Dumnezeu să las după duhul rău al gLumii.

Îți dau dreptate că uneori greșesc mai mult sau mai puțin devenind impunător. Din motive păgîne s-ar putea să vreau să crezi prea repede ceea ce e bine de crezut și asta s-ar putea să te tiranizeze.

Dar acuma văd că tu vrei să mă scoți și autorul unei noi ideologii, ideologia trimisului care te prostește pe față folosindu-se de religie... nu crezi că mergi prea departe cu necredința ta punîndu-mi în cîrcă mult prea multă viclenie și răutate ascunsă?

Nu știu să fi obligat sub amenințare, pe cineva de pe forum să creadă ce spun eu în scris și că sunt Trimis și dacă nu crede atunci să îl fac nebun sau să folosesc cuvinte defăimătoare la adresa lui și asta derivă și din faptul că aici pe forum nu am cum să pedepsesc pe cineva, nu eu sunt adminul acestui forum și nu eu fac cenzura sau dreptatea, nu eu impun legea ci stăpînii siteului.

Nici nu cred că am pîrît la stăpînii site-ului pe cineva cerînd să fie bannat pentru încălcare de reguli sau pentru comportament necreștin sau să cer să fie cenzurat pentru ceea crede sau susține fie chiar și despre mine ci m-am întristat că aici e tocmai invers de cum ar trebui, deși nu am greșit cu nimic decît mi-am susținut credința eu sunt făcut în toate felurile deși nu mint ci ce am scris este drept și adevărat și de la Dumnezeu respectîndu-mi interlocutorii cu care dialoghez și iată că tot eu sunt cenzurat și pus la punct și făcut troll și crezut nebun deși am abea 188 de mesaje în timp ce hoțul ce strigă hoții are 17.570, AlinB. Atunci dacă el e tolerat de foarte multă vreme deși încalcă toate regulile dialogului creștin și pe cele ale forumului și tot el este crezut și i se face pe plac desfințîndu-mi-se mie firul de discuțuie deși în toate postările mele nu am vorbit fără judecată dreaptă sau fără solidă argumentație din care să se înțeleagă cît mai bine tot ceea ce spun și ce cred, nu pot atunci decît să cred că AlinB este un fel de milițian acoperit plătit și privilegiat ce face pe placul stăpînilor forumului.

Nu cer prin dreptatea asta ce se poate deduce din context bannarea lui AlinB, ci mă întreb retoric cum de puteți voi crede înclusiv adminul ceea ce deduce el și ceea ce minte el și acuză cu nerușinare și spune că știe el mai bine ca Dumnezeu și ca mine ceea ce scriu eu când defapt el nu-mi citește decît două trei fraze spunînd că nu a avut răbdare să citească ceea ce scriu și cu toate astea el știe că eu mint și că îmi bat joc de ortodoxie și că își dă el mai bine seama ca toți de asta așa că mă trimite la nebuni și cere mereu bannarea și cenzurarea mea în numele ORTODOXIEI?

Deci mă întreb cum de puteți crede un astfel de troll de v-ați molipsit cu toții după el îndreptățindu-i minciunile și ''deducțiile'' și părerile lui despre mine și despre ce scriu eu din care deduce el tot felul de interpretări complet ilogic și absurd ca să-l urmați în credințele lui cerîndu-mi mie să mă duc la doctor de pînă și adminul a ajuns de i-a făcut pe plac și lui și vouă care v-ați luat după el?

Oare chiar nu vedeți că practic el a abuzat trimisul la fiecare postare și vouă v-a plăcut asta și că v-ați luat după el? Nu vedeți că el e trollul? Și acum am ajuns ca tu să susții că e invers? Că eu v-am abuzat și eu v-am făcut nebuni și pe el și pe ceilalți sau că eu v-am prostit pe față?

Păi nu am argumentat cît mai clar și mai lămuritor tot ce am spus în scris?

Nu pentru ca să mă credeți neapărat am făcut asta ci ca să vă arăt că CREDINȚA mea are un temei SĂNĂTOS și nu unul nebun, deci că puteți și voi linițit să credeți la fel ca mine și nu ca AlinB sau ca alții ca el care chiar au comportament de troll căci practic AlinB chiar a reușit nu numai să omoare discuția Luptei cele Bune dar a și păcălit adminul să se ia după el și nu numai să închidă subiectul ci să șteargă de tot discuția.. în mod cinic tocmai cînd se sărbătoreau sfinții Petru și Pavel.

Deci cine e trollul în mintea ta și tiranul care impune și face legea (nedreaptă)?

continuarea mai sus

Last edited by Trimisul; 30.06.2016 at 18:25:47.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57