![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu defapt i-ai răspuns că știi tu că din avion se poate vedea curbura pămîntului că voi ați văzut-o, sau alții de la care ați aflat, măi ce ''minune'' să vezi ceea ce nu se poate vedea, să vezi curbura, păi au filmat cosmonauții din stațiile orbitale și nu s-a văzut și nu se vede nicio curbură ci orizontul e curbat dacă filmezi în jos pămîntul și e invers curbat cu aceiași rază de curbură dacă filmezi cerul. Deci e o iluzie optică, un efect ce se prinde pe film, iar dacă așa vezi privind în jos atunci s-ar putea și cu ochiul liber să vezi curbura inversă dacă privești în sus. Prin urmare de oriunde ai privi nu poți să crezi decît că e plat. Și sunt multe alte posibile demonstrații prin care se poate deduce că defapt pămîntul e plat și mările și oceanele așijderea. Mă mir cum de voi puteți neglija cu atîta naivitate toate argumentele care vă spulberă iluziile și teoriile absurde. Dar nu mă mir, necredința îl poate face pe om ''capabil'' de orice. Poate liniștit să nu-i pese de toate celelalte argumente persistînd în miniuna gLumii doar pentru că așa a învățat el la școală și mai nou la biserică. Ce coșmar va avea săracul și ce ură pe toți cînd își va da seama că a fost păcălit. Dar nu alții sunt de vină ci tu, tu ești vinovat omule care nu vrei să iei în calcul și să ții seama și de ce spune Dumnezeu. De ce nu vrei să te informezi de la Adevărul? Cuvîntul lui Dumnezeu este El și sigur El nu te dezinformează ci te informează dar nu așa ca gLumea care te minte și te înșală ci te informează drept și adevărat pentru ca să poți crede liniștit și să știi cum este locul în care te-a creat și te-a pus să trăiești. Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 17:53:15. |
|
|||
|
|||
![]()
La tine e mai rau, tu negi realitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi nu o cunoșteți ci crezînd în minciuna explicaționistă a oamenilor de știință care sărmanii așa și-au putetut ei explica realitate vi se pare că eu o neg cînd defapt voi o negați prin faptul că neglijînd argumentele care vă contrazic teoriile persistați în iluziile ''științifice'' pe care vi le-ați format la școlile gLumii. Dar ăsta nu este un păcat așa de mare, decît că voi nu puteți căuta cu adevărat dreptatea, dar păcatul cel mare e că mai nou același duh gLumesc rău și mincinos te păcălește și prin oamenii bisericii dreptei credințe căci s-au molipsit și ei de s-au luat după eretici și după păgîni și după vrăjitorii numiți oameni de știință și acum toți spun în cor pe toate televiziunile: ''Pămîntul e planetă și e sferic, Soarele și Luna sunt sferice și pămîntul se învîrte în jurul soarelui și înjurul axei sale și luna în jurul pămîntului și n-a fost nicio facere și nicio creație ci bigbang și că cele 7 zile ale creației și ale Facerii descrise în scripturi sunt defapt milioane de ani și uite așa împacă ei și capra și varza ca să fie cică pace în lume.
Păi vă spun că asta nu e pace ci e un amestec toxic care duce la prostie și la lepădare de Dumnezeu căci nu se poate să fii și cu gLumea dar și cu Dumnezeu pentru că Dumnezeu nu spune ceea ce spune gLumea ci Dumnezeu spune Adevărul. Deci nu sunteți voi vinovați că nu știți ce credeți ci alții sunt cu musca pe căciulă și vor fi trași cîndva la răspundere de ce și pentru ce au lepădat dreptatea și adevărul, pe Dumnezeu și sfintele scripturi de s-au amestecat cu ateii, cu păgînii, cu ereticii și cu toată gLumea. Eu nu-i grăbesc să mă creadă pe mine dar eu cred că e așa cum spun: Pămîntul e plat, mările și oceanele așijderea iar soarele și luna sunt semisferice. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi? Tu crezi asta. Nu inseamna ca este adevarat, nici ca vine de altundeva decat din gandirea ta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai pentru că cred eu cred și ei ci pentru că așa cred și ei de la Dumnezeu și de la alți martori mărturisitori care au mărturisit și ei Adevărul și pentru că rumegînd și gîndind și înțelegînd poate au priceput și au crezut că sigur Dumnezeu are dreptate și că e adevărat și e de la El ce este scris în scripturi sau ceea ce au auzit de la El direct sau prin îngeri. Treptat s-au lămurit că nu Dumnezeu minte. Deci ei exclus și ai neglijat restul celor care cred și ei exact la fel. Cum ai făcut? Păi ai neglijat cu viclenie lingvistică spunînd în scris: ''Tu crezi asta.'' cu sensul de ''numai tu crezi asta și nimeni altcineva''. Apoi pentru că aș fi singurul care crede asta încerci să mă indoiești că ar fi adevărat și să mă scoți nebun, spunînd că dacă cred nu înseamnă că este adevărat și nici că ar veni de la Dumnezeu ci că dacă sunt singurul care cred asta așa cum crezi tu că sunt atunci sigur că ceea ce cred este o minciună care vine din gîndirea mea (nebună) spre deosebire de ''realitatea'' pe care tu o știi mai bine ca mine și care vine din gîndira oamenilor de știință și din gîndirea ta. Acuma îți dai seama ce fel de argumente ai și cum încerci să-ți susții teoriile? Păcălind așa cum păcălesc și oamenii de știință și din păcate așa cum păcălește vicleanul cel rău pe naivi ca să se îndoiască și să lepede Dreapta Credință în Adevăr și să se ia după gLume. De ce în loc să încerci mereu să-mi deschizi ochii arătîndu-mi că aș fi nebun așa cum susții tu nu vrei mai bine să-mi răspunzi cinstit, fizico-matematic sau cum crezi tu la problemele elementare pe care ți le-am pus ție și tuturor asemnea ta mai sus. În loc să încerci să mă ''tratezi'' de ce neglijezi și te faci că nu știi ce te-am întrebat? Deci dacă și cred ceea ce susțin și care vine nu de la ooameni sau de la mine însumi ci de la Dumnezeu înseamnă că cel puțin pentru mine este foarte adevărat! Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 21:15:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite asta te-am întrebat dacă ai neglijat:
Citat:
Citește și răspunde cinstit la întrebarea din citat. Deci iată două argumente logice sau științifice pe lîngă cele scripturistice care îți spulberă teoriile scornicite de oamenii de știință în care tu crezi orbește de parcă ei ar fi Dumnezei cînd defapt nu sunt decît niște oameni... mincinoși care păcălesc o lume întreagă la fel ca și comuniștii și musulmanii și ereticii, cîtă frunză și iarbă... dar oare ei au dreptate sau Dumnezeu? Eu cred că Dumnezeu!... și din fericire pntru ei și pentru mine nu sunt singurul. Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 21:38:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|