Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2016, 23:18:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
Vechi 05.07.2016, 08:25:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
care sunt oare, acele "carti sfinte"?
Vechi 05.07.2016, 10:31:05
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Maculatura pucioasă.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 11:50:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Vechi 05.07.2016, 12:02:08
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Probabil n-ai citit dialogurile din zilele precedente de pe acest topic.
Vechi 05.07.2016, 12:11:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

De ce, era ceva nou fata de cele altele sute de acelasi gen?
Vechi 05.07.2016, 14:08:46
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Îmi pare bine că ești consecvent, din păcate ești conscvent pe invers. Poate îl mai păcălești odată pe admin și pe restul echipei care te iau de căpitan cînd defapt ești un fel de ultraș ce ți-ai cumpărat tricoul naționalei de la un turc și ai intrat în teren ca să joci bambilici în loc de footbal.

Ți-am mai spus de cîteva ori că sunt mirean din BOR și care îi CRED pe sfinții de la Noul Ierusalim de la Pucioasa. Deci nu sunt niciun fel de guru și nu-mi exersez nimic decît că sunt trimis de Dumnezeu ca să stau cu voi de vorbă despre CREDINȚA ORTODOXĂ și tu din pricina că nu mă crezi și ai interese de milițian, interese ascunse, ''vezi'' mereu că eu îmi bat joc de ea în loc să te uiți în oglindă cum ruinezi bunătate de fir de discuție comportîndu-te ca un troll.

Dacă știi tu mai bine și ești consecvent în ceea ce știi atunci te rog să trimiți repetat adminului părerea ta informîndu-l ca orice milițian care vrea să ajungă general cu 4 stele, așa ca Oprea, știind că are nevoie și de o muncă de informator și de diversionist pentru a accede la funcții mari.

Uite nu-ți împiedic cariera, poți să te folosești de acest fir de discuție ca să avansezi, din troll în general delator cu 4 stele. Spui despre mine altora ceea ce spui tu și nu eu și spui ceea ce ești tu de fapt și nu eu și așa prinde minciuna cel mai bine căci pare veridic, pare adevărat pentru că cineva așa cum îți închipui și cum pîrăști chiar există în realitate... păcat însă că nu-l prinzi pe cel care ar fi trebuit să-l prinzi așa cum te lauzi că defapt l-ai fi prins asupra faptului.

Știu că nu ajungi niciodată la rîndul ăsta, așa că aici pot să scriu orice căci tu nu ajungi să citești, deci aici scriu că iarăși te iert deși tu n-ai nicio vină.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 14:14:48.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:56:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Maculatura pucioasă.
Dragă Romowe,
în imaculatora cărților Noului Ierusalim de la Pucioasă, cetatea de scaun a Domnului, nu se fac astfel de confuzii, nu poți să confunzi secunda cu ora căci îți iese o viteză de 3600 de ori mai mică în orice calcul!

Deci era vorba de 9km/s... în discuția de pînă acum, că cică ar avea ISS așa cum susține aaaabraaaacadaaaabra63, nu eu!
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:36:12
Banned

Implicit

Citat:
Tu ai spus-o!.. susținînd că eu am spus-o.

Fraierii s-ar putea să te creadă pe tine. De ce? Pentru că ești un troll cu peste 17.000 de mesaje care ești în stare să-i faci pe toți să se ia după tine și apoi adminul să se sesizeze din oficiu ca să-mi taie mie subiectul de discuție sau să mă banneze... spre bucuria haitei căpiate. (nu eu am căpiat-o dar faptele ei confirmă căpierea)

Unde o fi deci problema? La Elena Udrea? La cărțile sfinte? La mine?

Ironizezi de parcă ai rîde de mine însă tu ești cel ce ai o astfel de ''logică'' foarte tare cu care reușești să-ți dai seama mai bine ca oricine ce scriu chiar fără să citești (decît primul rînd) și apoi tu spui ceea ce spui și nu eu.

Eu cred totuși că ''cine zice ăla zice și cine zice ăla e!'' așa cum spun copiii.

Nu mă supăr, mă bucur că ești prezent, mă întristez doar că adminul s-ar putea tot mie să-mi aplice cenzura tăind tot subiectul, tot firul de discuție... pentru că fie te crede pe tine orbește că cică eu îmi bat joc de ortodoxie fie pentru că l-ai convins după strategia: trollul strigă opriți trolul sau hoțul stigă săriți hoții sau nebunul stigă opriți nebunul sau batjocoritoriul ortodoxiei stigă săriți batjocoritorul ortodoxiei!

Deci nu tu ești vinovat pentru ce se întîmplă în urma postărilor tale diversioniste. Așa că te aprob de parcă eu aș fi scris:

1. Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea. (Mi-ar fi rușine de ea să susțin minciuni că cică ar fi vid)
2. Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in ''cartile sfinte''. (Da, nici 9km/s, scrie în logica mea cinstită bazată pe cărțile sfinte, căci ghilimele tale subliniază corect că nu eu sunt un sfînt ci un păcătos... Trimis.)

Deci iată, chiar așa spun eu cum tu subliniezi, eu spun că este adevărat așa cum spui tu că aș fi zis eu. Eu susțin 1 și 2 căci sper că poate o să te liniștești dîndu-ți dreptate! Eu mă bucur că ești prezent la discuție deci nu mă supăr că postezi aici chiar dacă postezi în bătaie de joc... la adresa... știi tu.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 13:48:27.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57