![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În unele momente mi-ai lăsat impresia că aș putea să mă înțeleg cu tine. După care, vii cu distorsionări și mai grave ale gândirii, punându-mi în degete ceea ce n-am scris, ori interpretând ceea ce am scris în felul tău aparte. Acum îmi este clar, încă o dată, că nu putem avea un dialog; doar monologuri paralele, care nu au niciun sens. Păcat că nu observi și tu același lucru, respectiv că ceea ce faci pe acest forum este un lung și neproductiv monolog.
Rămâi cu bine. Dumnezeu să ne ajute!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce vrăjeli ''mîngîietoare'' încerci să răstălmăcești dretatea și adevărul... adică să mă faci și tu nebuni arătîndu-te preocupat de sănătatea mea mintală. Nici tu nu crezi în Dumnezeu și persiști în a susține că am nevoie de ajutor de la altcineva decît de la Dumnezeu, adică de la egipsihologi sau de la psihiatrii. Păi oare nu am susșținut drept și cinstit și conform scripturii tot ceea ce am susținut? Unde e bîrna sau paiul pe care vrei să mi-l scoți din ochi? Te rog arată-l tuturor și arată-mi-l și mie că-ți dau voie să mi-l scoți dacă îl am dar dacă vii numai și numai cu tot felul de analize absurde și interpretări bazate pe propaganda necredincioșilor și mincinoșilor care dezinformează atunci te rog nu mă mai trimite la psihiatru ci du-te tu și zic asta ca să vezi cum te simți dacă te trimite cineva la psihiatru, și nu pentru că ai avea ceva la cap, la cap ai doar dezinformări și credulități, crezi mai mult în trolul care strigă opriți trolii și în hoțul care strigă hoții și de aia nu poți să o vezi pe Elena Gabriela cît e de sfîntă. Tu nu poți, eu o pot pentru că împreună cu Dumnezeu vedem cu Dreptate și cu Adevăr toate lucruruile și toată creația așa cum a fost ea făcută, cu soarele și luna semisferice și cu pămîntul plat chiar dacă a crede așa pentru unii ca voi înseamnă să fii nebun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi Domnule Cristian, a dialoga însemană să rămînem în dreptate și în adevăr și nu înseamnă că trebuie să ne lepădăm de Hristos ca să facem pe placul satanei sau a cîte unui forumist care doar slujește o propagandă lumească. Deci du-te liniștit și mă lasă căci nu doresc să discutăm despre nevoia mea de a consulta un medic. Pe mine are cine să mă consulte zilnic, Dumnezeu sau îngerul păzitor sau sfinții așa că nu-ți fă tu probleme pentru sănătatea mea... mintală, dar defapt e vorba și la tine de cu totul altceva, nici tu nu ești în stare să CREZI și dacă nu poți crede nici ce îți spun și nici în scripturi atunci musai eu sunt de vină și iată că trebuie să mă tratez. Eu am fost și sunt tratat mereu și de aceea am fost trimis la voi ca să discut cu voi despre ce CRED. Problema nu este că eu scriu prea mult sau că monologhez ci problema este că voi credeți mai degrabă lumea și teoriile ei absurde, asta este problema iar cînd vi se spune Adevărul vi se pare o nebunie dar ea nu este în capul meu ci în propaganda pe care voi o credeți și o rostogoliți crezînd că apărați Dreapta Credință. Dreapta credință o apără Dumnezeu și cîte un umil credincios care poate să creadă Dreptatea și Adevărul ce vine de sus, de la El, dacă voi nu puteți crede atunci nu vă apărați decît minciunile în care trăiți crezînd că apărați biserica de cei trimiși la voi cu bună voire. Rămîi cu bine și îmi pare rău dacă te-ai supărat. Eu n-am avut intenția să te supăr dar nici nu pot să nu observă că bunătatea ta era orientatăî în același sens, adică îmi cereai și tu să merg să mă tratez căci sunt bolnav... adică nebun. Păi dacă ai fi în locul meu cum oare te-ai simți să-ți repet ca o placă stricată credința mea în oameni și în medici mai mult decît în Dumnezeu? Sau tu nu vrei să vezi că asta faci? Hai să încerc să te tratez și eu trimițăndu-te la dracu'. Ce părere ai avea despre mine? Că te ajut? Eu nu te trimit la dracu ci îți vestesc Cuvîntul Lui Dumnezeu în care CRED, dacă vrei să mergi la medicul cel Adevărat atunci foarte bine căci orice boală de la păcate se trage, dacă nu ai nevoie de tratament atunci la fel de bine, căci pentru păcătoșii ca mine a venit și nu pentru drepți, ca să-i cheme la pocăință și să le dea iertare și vindecare și mîntuire, ca să-i facă liberi șă poată trăi liniștiți în Dreptate și în Adevăr. Deci iată că ai plecat și am monologat ca un nebun. Eu scriu eu citesc... păcat că nu mă crede decît Dumnezeu. Pămîntul tot plat rămîne și soarele și luna rămîn semisferice oricît nu vă vine vouă să credeți rămânînd paraleli la dialog. Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 20:34:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu esti maica.Nimeni nu a zis asta.A consulta un psihiatru nu inseamna a fi nebun.
Insa este mai bine sa previ decat sa tratezi.E precum consultul la dentist man.Nu strica sa faci o vizita de control. Citat:
http://www.crestinortodox.ro/biblia/...rul-cu-mintea/ |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred ca este un fetish.Eu cred ca tine de atrsctie sexuala.
Pur si simplu probabil ii place de ea ca femeie.Insa daca si-ar permite s-o admire dpdv sexual atunci s-ar apuca de alte patimi care ar intra in conflict cu Dumnezeu.Si atunci probabil converteste acesta atractie sexuala in admiratie eclesiologica pt ca astfel, crede el , nu o sa-l supere pe Dumnezeu. Astfel motivul pt care o considera sfanta nu sunt motive religioase ci motive de atractie sexuala autoconvertite in motive eclesiologice.Evident cu cat gradulbdr atractie(excitatie) sexuala este mai mare cu atat gradul de " sfintenie" este mai mare. Eu personal cred ca asta este mecanismul de baza din subconstientul lui care face aceasta autoconversie periculoasa.Asta e parerea mea insa s-ar putea sa tie gresita. Numai un psiholog ortodox practicant ar putea lamuri lucrurile dupa un consult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu nu sunt călugăr ci mirean din BOR, eu merg mereu la biserică și particip la liturghii și am prieteni, am colegi și sunt și căsătorit, deci am și soție. Dacă sunt mirean sigur că am nevoie de preoți dar nu neapărat căci Dumnezeu este mai mare ca proții și Trimisul Său Domnul Iisus Hristos are toată puterea preoțească în cer și pe pămînt căci toată puterea Lui i s-a dat, pentru că biruit păcatul și pentru că a murit pentru Dumnezeu și pentru aproape în locul păcătoșilor și apoi a înviat din morți așa cum a fost scris în scripturi, a treia zi și nu după 3 zile. Deci oare nu-s Ei și Duhul Sfînt care din Tatăl purcede mai mari ca orice preot? Oare cine este sfîntul Dumnezeu sau preotul? Cine sfințește darurile și preschimbă jertfele în trupul și sîmgel Domnului Iisus Hristos, Dumnezeu sau preoții? Dacă tu primești pe trimișii Lui care sunt Apostolii și Preoții și care de 2000 de ani au crezut în Dumnezeu asta e foarte bine, și eu îi primesc, dar dacă mă trimite și pe mine Dumnezeu și Domnul Iisus Hristos, așa mirean păcătos din BOR, ca să stau de vorbă cu voi și să-mi exprim și să-mi manifest credința așa ca voi atunci de ce să nu poată Dumnezeu asta? De cine e novoie ca să poată Dumnezeu asta cînd nu este nimeni în cer și pe pămînt mai mare ca Dumnezeu? Deci tu, dacă m-ar trimite un preot m-ai cred sau dacă ar ști un preot m-ai crede, păi nu ți-am spus că și Domnul Iisus m-a trimis? El este mai marele peste preoți! Și dragul meu nu pe păcătoși și pe oameni îi pun pe același plan cu dracul ci învățătura desfrînată și mincinoasă a lumii, pe aia o pun pe același plan și nu cu dracu ci cu satana căci duhul rău al lumii este dezinformator și propagandist, informîndu-ne mereu cu tot felul de minciuni și cu tot felul de teorii mincinoase de parcă acela ar fi defapt Adevărul. Iisus Este Adevărul și Cartea de la Dumnezeu și nu cărțile egipsihologilor și psihiatrilor care aașa te tratează de sigur ajungi în iad și cu banii luați și pînă atunci trăiești ca o legumă drogată zilnic cu doze de cal. Păi Dumnezeu ne ajută și direct și prin oameni, dar ne ajută mai ales prin oamenii credincioși care cred căci ceilalți dacă fac voia Lui o facă fără să știe, purtați de tot felul de interese rele și murdare dar iată că și prin ei și prin draci se împlinește, dacă vrea și lasă Dumnezeu, voia Lui. Păi oare Duhul Sfînt nu i-a vindecat prin puterea Lui pe apostoli de frică și disperare încît au ieșit și au propovăduit pe Dumnezeu tuturor și în toată lumea? Și cine era intermediarul? Cine afară de Iisus Hristos înălțat la cer? Problema este că voi ca să vă liniștiți nu mai puteți de grija altuia... defapt nu vreți să credeți și să urmați lui Hristos și vă place să vă arătați grijulii că cică dacă eu nu aș respecta la fix toate canoanele și tot tipicul e bai... eu un banal mirean din BOR, și chiar dacă eu le respect voi căutați acul în carul cu fîn defapt sunteți întro capcană, v-au păcălit mai marii că cică numai ei sunt vrednici de Dumnezeu în ciuda slujirii la mamona și restul e sectanți și e eretici deși iată că ei s-au dus să semneze pactul ribentrop molotov pe ascuns adică lepădarea de credință și ridicarea noului turn babel al tuturor amestecurilor care însemană desfrînare. Oare nu trebuia lor să le cereți să fie drepți și cinstiți și adevărați căci ei sunt sub taina Hirotoniei și au mai și jurat credință? Iată deci că nu are nevoie de nimeni Dumnezeu ca să trimită pe cine vrea El și poate trimite pe oricine, uneori o pasăre, alteori un cîine, alteori niște viespi, alteori niște tunete și fulgere, Domnul Lucrează și cine este cel care să-i ceară Lui socoteală? De exemplu lui proorocului Iona i-a trimis un viermișor care a ros lujerul sub care stătea Iona de s-a uscat și s-a întristat Iona. Trebuia acel viermișor să își pună preoții peste mîinile lui sau trebuia să știe viermișorul dihvnic de el? Dacă Dumnezeu l-a trimis el s-a dus și a ros ce era de ros și gata. Așa și cu mine sau cu alții, dacă sunt trimis de Dumnezeu și nu știe nimeni decît Dumnezeu asta, ce vă pasă vouă? Ce vă privește pe voi?''...tu vino după Mine.'' |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și am fost la psihiatrii și ei nu m-au făcut și nu mă fac nebun așa ca voi căci nu sunt deși sunt și unii care mă fac așa ca voi, nebun, schizofrenic, paranoic, delirant, deprimat, și alte asemenea cartactrizări după care îmi recomandă o doză de cal, adică mă droghează pînă pic pe spate și mă trezesc și eu a treia lună după scripturi. Deci am fost la psihiatrii și nu m-au primit nici acolo pentru că le.am vorbit de Hristos, m-au dat afară și mi-au zis că nu sunt nebun. Apropo am și carnet de conducere și sunt angajat la stat deci nu sunt nebun așa că nu mai insinuați și nu mai credeți minciunile lui AlinB, căci după el v-ați luat ca niște fraieri. Voi chiar nu vedeți cît e de absurd și de aberant? Păi pe vremea Lui Solomon, medicii erau medicii lui Dumnezeu care ascultau de Dumnezeu așa cum erau medicii fără de arginți pe vremuri între sfinți, așa cum e sfîntul Pantelimon, medici cu har car întîi scoate dracul, apoi vă dezvață de viciu și de păcat și apoi oblojește și sufletul și trupul turnînd peste el undelem și vin căci dacă te duci la el te duci ca la fratele tău întru Hristos... dar voi nu acolo mă trimiteți ci la lume... și lumea cum credeți voi oare că o să mă trateze, păi lumea tratează pe cei din lume căci sunt ai ei dar pe cei ce nu mai sunt din lume ci de la Dumnezeu cum credeți că o să-i trateze, păi exact așa ca voi, dacă nu o să am să le dau bani cît să jupoaie 7 piei de pe mine atunci o să mă facă nebun și o să mă arunce în boscheți susținînd că n-au fonduri pentru medicamente sau pentru tratamente și să fac cerere la guvern. Bine că nu sunt bolnav și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta că nici nu știu de cînd nu am mai fost bolnav în mod serios, cred că mai bine de 20 de ani. Deci acolo era vorba de Dumnezeu căci El este medicul ttuturor medicilor și preotul tuturor preoților și sfîntul tuturor sfințior. Probabil că voi nu mai credeți că El chiar există și atunci nu mă trimiteți la el ci la tot felul de medici ca să recunosc că sunt nebun. V-am spus eu dacă spun despre mine că nu sunt nebun mărturia mea ziceți voi că nu face doi bani, atunci luați și comparați ceea ce v-am scris și mărturisit eu cu ceea ce ați scris și mărturisit voi și deosebiți și voi cine minte și cine e nebunul, cine e trimisul și cine nu. Eu va spus că nu sunt nebun și nici bolnav și că Dumnezeu m-a trimis la voi să stăm de vorbă și să vă mai spun din cînd în cînd ce cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci iată că și dumneata ai idei egipsihologice. Voi chiar nu vedeți că ea are dreptate și că este o victimă a sistemului ticăloșit care o scoate țap ispășitor pentru toate jafurile făcute în ultimii 26 de ani? Cum oare puteți să nu vedeți ceva atît de clar? Ce anume vă orbește în asemenea hal încît să nu puteți crede că ea chiar este nevinovată și iertată de Dumnezeu? Se pare că voi, deși sunteți creștini, n-o puteți ierta pentru poșete și pentru tocuri și atunci musai am eu atracții sexuale față de ea. Nu dragilor, eu nu o iubesc pentru cum arată, ci pentru lupta ei cea bună, adică pentru ce spune și pentru cît suferă de la lume din pricina Adevărului. Nu e nimic egipsihologic aicea, că e și frumoasă și că i-aș face copii, asta e partea doua, și poate că aș lua-o de nevastă dar ce ne facem că sunt căsătorit și nevasta mea nu acceptă să am două neveste sau amantă? Deci să fiu oare atît de prost ca să-i ador frumusețea în deșert? Dacă îi ador frumusețea așa cum spui, deci dacă ar fi adevărat asta, atunci o ador ca pe frumusețea oricărui îngeraș, pentru că Elena Gabriela e nume de mare înger... și aș iubi-o ca pe orice creatură frumoasă pe care a făcut-o Creatorul, Dumnezeu, fie numai cu Cuvîntul împlinind și Duhul Sfînt fie cu mîinile Lui din țărînă suflănd apoi Duh Sfînt peste ea ca să prindă viață frumoasă și bună. Deci pentru dreptate și pentru adevăr o iubesc pe Elena Gabriela căci e singura care a rămas fidelă alianței Drepate și Adevăr pînă la capăt, restul s-au lepădat de Băsescu exact cum te-ai lepăda de un măr stricat. Cînd zic măr, mă refer la sigla PMP. Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 22:03:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragule să știi că te-am iertat așa că te poți culca liniștit. Sper că ți-ai dat seama că nu eu sunt nebunul și că nu eu îmi bat joc de Credința Ortodoxă. Dacă nu atunci poate mai cercetezi și o să te lămurești. Dacă ai coșmaruri și insomnii să știi că nu sunt de la mine, sunt de la cel rău care treptat încearcă să pună stăpînire pe tine așa cum încearcă să pună stăpînire pe orice creștin.
Pe admin care mi-a tăiat frumusețe de topic, l-am iertat așijderea deși el știe că Domnul s-ar putea ca lui să-i ceară socoteală pentru nedreptatea sa. Sper ca dacă eu l-am iertat atunci o să-l ierte și Dumnezeu căci oricum tot ce am scris țin minte și e scris și în Ceruri așa că nu s-a pierdut nimic și poate și el să doarmă liniștit. Pace vouă, pace tuturor celor ce cred, iar celor ce nu cred le doresc să-și curețe ochiul lor cel drept ca să creadă cît mai curînd pentru ca nu cumva să vină pe neașteptate întunericul peste ei așa cum este peste lume prinzîndu-i ca întro capcană și făcîndu-i robi păcatului și răutății și slujitori desfrînărilor gLumești sau amestecurilor mai ceva ca la turnul Babel. Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 22:21:37. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|