Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2015, 02:33:19
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Complet fals, cei care scandeaza sunt atei sau din cei care nu merg aproape niciodata la biserica. Ma indoiesc ca un singur credincios, fie el si printre ultimii, s-ar apuca sa arunce cu pietre in biserici sau sa huiduie rugaciunea. Ei il au ca guru pe Cernea, care nu a ratat momentul sa isi exprime cugetarile libere. Iar Cernea e tot rocker, nu da din pletele lui pe manele. Iar preotul exilat in Scotia (care am inteles ca a spus ca inainte a fost ziarist), daca aculti ce conceptii are in general (cu greu regasesti si ceva ce tine de ortodoxie) o sa te doara capul o saptamana.
Iar cu rockerii ? Si daca-i cernea rocker ce ? Rockerii dau de obicei cu pietre in biserici ? Care e legatura ? Rockerii sunt toti obicei atei, feministi, vegani cum e Cernea ?
Fiul lui Paul Grigoriu, care vineri seara se duce la un concert de asta si duminica la liturghie, arunca si el cu pietre ? Sau altii ? Ca or mai fi.

Eu cred ca tocmai, e putin probabil ca un rocker sa dea cu pietre in biserici in afara de o minoritate fara minte. E mult mai probabil sa arunce cu pietre un manelist. Sau unul care uraste si muzica, nu doar pe Dumnezeu. Si care eventual, i-ar tunde si pe rockeri. Ca sa fim toti la fel.
Reply With Quote