Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2015, 21:45:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Am spus cât se poate de clar că era nevoie de o mângâiere, de un cuvânt, de o prezență a unsului Domnului în mijlocul poporului care suferea și nicidecum de o asemenea atitudine (miștocăreală cu jurnaliștii). Și am mai spus că nu era nevoie de o slujbă specială la fața locului. Ce treabă are Biserica cu ce spun jurnaliștii sau lumea, cu ce vrea lumea sau cu ce ar fi spus lumea (prejudecăți de la care ați plecat cei care mi-ați răspuns)? Este uimitor cum se aduc tot felul de justificări inutile și refuzăm să învățăm din greșelile noastre, deși PF Daniel și-a cerut iertare. Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Patriarhul BOR, ci am vrut să subliniez că avem și noi bubele noastre și că, uneori, nemulțumirile celor rupți de Biserică sunt justificate. Hai să nu ne mai credem buricul pământului că nu suntem. Și prigoana asta o merităm, poate așa ne vom trezi la realitate. Sunt multe (foarte multe) lucruri în Biserică care sunt tratate cu multă superficialitate.

ps: dacă presa are o atitudine ostilă față de Biserică, eu trebuie să adopt aceeași atitudine?

Last edited by ovidiu b.; 10.11.2015 at 23:01:07.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2015, 23:18:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am spus cât se poate de clar că era nevoie de o mângâiere, de un cuvânt, de o prezență a unsului Domnului în mijlocul poporului care suferea și nicidecum de o asemenea atitudine (miștocăreală cu jurnaliștii). Și am mai spus că nu era nevoie de o slujbă specială la fața locului. Ce treabă are Biserica cu ce spun jurnaliștii sau lumea, cu ce vrea lumea sau cu ce ar fi spus lumea (prejudecăți de la care ați plecat cei care mi-ați răspuns)? Este uimitor cum se aduc tot felul de justificări inutile și refuzăm să învățăm din greșelile noastre, deși PF Daniel și-a cerut iertare. Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Patriarhul BOR, ci am vrut să subliniez că avem și noi bubele noastre și că, uneori, nemulțumirile celor rupți de Biserică sunt justificate. Hai să nu ne mai credem buricul pământului că nu suntem. Și prigoana asta o merităm, poate așa ne vom trezi la realitate. Sunt multe (foarte multe) lucruri în Biserică care sunt tratate cu multă superficialitate.

ps: dacă presa are o atitudine ostilă față de Biserică, eu trebuie să adopt aceeași atitudine?
Excelenta intervenția ta , la obiect si mai ales direct la suflet !
Doamne ajută !
Vechi 10.11.2015, 23:21:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul

Mai nou, te-ai facut jurnalist sau cum?
Ca repeti papagaliceste aceleasi texte cu valoare nula de adevar.
Cine spune ca preotii n-au fost acolo unde a fost nevoie de mangiere?

Nu de bagare in seama, mangaiere.
Acum, cred ca poate mai stii diferenta.
Sau intre facere de bine si publicitate.

Unde pana la urma era "mijlocul poporului"? In mijlocul manifestatiilor unde deja era amorsata capsa anticlericala? Probabil vroiau aia mangaiere foarte.

Uite exact pentru ce si-a cerut scuze:

"Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite."

Deci nu pentru neprezenta, neslujire, etc. Ci daca nu au lamurit oamenii. In legatura cu ce, nu stiu, probabil petru faptul ca nu au explicat suficient de bine de ce s-au dat in stamba ca Monseniorul.

Partea a doua, in metalimbaj inseamna "sa ne iertati pe noi, dar de iertare au nevoie ei (rastalmacitorii")

In rest, nu stiu ce alte concluzii ai tras tu vizavi de scuzele astea.
Nu e o recunoastere nici directa nici indirecta a ceea ce tu si cu jurnalistii lu' peste prajit ii puneti in carca.

Dar in schimb, s-au ofticat psihologii :)

Last edited by AlinB; 10.11.2015 at 23:26:47.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 01:15:23
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!
http://vremuritulburi.com/2015/11/10...r-al-romaniei/
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 01:18:58
Banned

Implicit

Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar majoritatea politicienilor romani fac parte din loji masonice asa cum au recunoscut cateva personalitati politice de-a lungul timpului! Acum intelegeti de ce aveti o viata grea!
http://www.dzr.org.ro/guvernul-roman...ngul-timpului/
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 13:24:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar majoritatea politicienilor romani fac parte din loji masonice asa cum au recunoscut cateva personalitati politice de-a lungul timpului! Acum intelegeti de ce aveti o viata grea!
http://www.dzr.org.ro/guvernul-roman...ngul-timpului/
Ca de obicei, oamenii au nevoie sa urasca ceva din exteriorul lor.
Sa priveasca la ei insisi, mai putin.

Deturnarea atentiei - strategie veche.

In cazul asta e si mai stupid, pentru ca e ura asta, chiar indreptata in exterior e complet nelucratoare.
Unde se spera sa se ajunga cu chestia asta, cu "masoneria" in sus si in jos? Ca la masuri de ordin practic, este exclus.

Ca a condamnat Biserica acum aproape un secol masoneria. Ei si ce s-a schimbat? E bine mersi dupa cate se pare si lucreaza si mai vartos si cu sport dupa ceea ce i se pune in carca.
Sa-i mai arda o condamnare, ca mai degraba seamana a binecuvantre dupa rezultate.

Last edited by AlinB; 11.11.2015 at 13:27:45.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 13:35:35
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

"Toate partidele va sprijini propunerea președintelui" - Gabi "Disciplină" Oprea

Citatul e mai vechi, da' de mare actualitate.
So, o mai punem de o "Strada", sau ne ducem să ne vedem de ale noastre?
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 15:24:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
So, o mai punem de o "Strada", sau ne ducem să ne vedem de ale noastre?
conteaza???
Vechi 11.11.2015, 13:37:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ca de obicei, oamenii au nevoie sa urasca ceva din exteriorul lor.
Sa priveasca la ei insisi, mai putin.

Deturnarea atentiei - strategie veche.

In cazul asta e si mai stupid, pentru ca e ura asta, chiar indreptata in exterior e complet nelucratoare.
Unde se spera sa se ajunga cu chestia asta, cu "masoneria" in sus si in jos? Ca la masuri de ordin practic, este exclus.

Ca a condamnat Biserica acum aproape un secol masoneria. Ei si ce s-a schimbat? E bine mersi dupa cate se pare si lucreaza si mai vartos si cu sport dupa ceea ce i se pune in carca.
Sa-i mai arda o condamnare, ca mai degraba seamana a binecuvantre dupa rezultate.
-asta e cine vrea tine cont de Biserica si respinge organizatiile satanice,masonice si nu-i voteaza pe reprezentantii lor , cine nu ramane in ignoranta
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 14:52:40
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
-asta e cine vrea tine cont de Biserica si respinge organizatiile satanice,masonice si nu-i voteaza pe reprezentantii lor , cine nu ramane in ignoranta
Obsy, mai schimba placa, bre. Nu ti-e mila de patefonul ala neuronal?
Intrebari: prostia e satanica? Da' ideile fixe?
Reply With Quote
Răspunde