Ma asteptam la mai mult curaj, eventual concretizat printr-o fraza simpla:,, Da eu sunt" sau ,,Nu, nu sunt eu". Dar curajos te nasti, sau devii, nu este o conditie pentru oricine.Probabil daca ai fi raspuns direct l-ai fi lamurit si pe Dalian, la a carui intrebare, ca si acum, ai facut o pirueta, lasandu-l precum pe Hamlet, cu intrebarea.Tehnica asta de evitare, cu mutarea centrului de atentie pe cel care intreaba este veche, poate esti prea tanar si nu stii asta.Nu te mai ingrijora strict cu privire la soarta mea, nu ai expertiza necesara. Oricum am privit cu un zambet abordarea de ,,Sola Scriptura" pe care ai acordat-o topicului, desi pe anumite aspecte imaginatia a batut realitatea biblica. Nu pot, intradevar, sa iti neg imaginatia (desi nu ti-ai schimbat complet stilul in raport de ultima aparitie pe forum, iti trebuie talent pt asa ceva) dar ar putea fi consacrata unui scop mai bun.
Dar nu pierdem timpul inutil in detalii nesemnificative, incepem discutia? Sigur vrei doar Biblia? :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 20.02.2015 at 19:17:45.
|