Citat:
În prealabil postat de cristirg
-despre atei atat:
"O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor.
Eu cînd discut cu un ateu e ca și cum aș discuta cu ușa. Între un credincios și un necredincios, nu există nici o legătură. Ăla e mort, sufletește mort, iar celălalt e viu și între un viu și un mort nu există nici o legătură. Credinciosul creștin e viu.
Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba.
"
PETRE TUTEA
|
Fratele meu orthodox,cam mult dispret ai acumulat matale pt oricine altcineva decat Sfinti ,preafericiti,monarhi si parinti cu duh...
Vezi matale,lumea este formata si din pacatosi,necredinciosi,atei,morti sufleteste s.a.m.d.
Si ateul cat de ateu ,cat traieste mai are o sansa(ce spun eu una??)sa-L cunoasca pe Dumnezu!
Ca nu dai matale doi bani pe sufletul lor,e parerea dumitale subiectiva...uite ca pt Domnul si aceste suflete sunt nepretuite!
Stii ceva? fundamentalismul asta orthodox de care dai dovada ,nu-si gaseste acoperire in invatatura crestina si nu te deosebeste prin gandire de teroristi!