Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2015, 22:01:38
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-despre atei atat:

"O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor.

Eu cînd discut cu un ateu e ca și cum aș discuta cu ușa. Între un credincios și un necredincios, nu există nici o legătură. Ăla e mort, sufletește mort, iar celălalt e viu și între un viu și un mort nu există nici o legătură. Credinciosul creștin e viu.

Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba.
"

PETRE TUTEA
Fratele meu orthodox,cam mult dispret ai acumulat matale pt oricine altcineva decat Sfinti ,preafericiti,monarhi si parinti cu duh...
Vezi matale,lumea este formata si din pacatosi,necredinciosi,atei,morti sufleteste s.a.m.d.
Si ateul cat de ateu ,cat traieste mai are o sansa(ce spun eu una??)sa-L cunoasca pe Dumnezu!
Ca nu dai matale doi bani pe sufletul lor,e parerea dumitale subiectiva...uite ca pt Domnul si aceste suflete sunt nepretuite!

Stii ceva? fundamentalismul asta orthodox de care dai dovada ,nu-si gaseste acoperire in invatatura crestina si nu te deosebeste prin gandire de teroristi!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.