Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.03.2014, 20:37:58
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Ai ajuns sa soliciti informatii? Esti un mic sef de informatii sau nu mai reusesti sa-ti tii in frau superioritatea?
Am sa frunzaresc cartea pentru ca nici eu nu prea am timp de pierdut. Dar daca dau de raspunsul pe care deja il intuiesc chiar nu are niciun sens sa mai continuam discutia: ar fi o pierdere de vreme.
Deja și-ai pierdut vremea și poate chiar și mântuirea.
Uite ce a a poruncit părintele:

Cum să ne purtăm cu sectarii?

“De omul eretic (sectar) după întâia și a doua mustrare depărtează-te” (Tit 3, 10). Pe omul sectar după mustrare îl părăsești și-ți este ție ca un păgân.

Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urăști, căci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața!”. Iar în psalmul 138 se spune: “Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât” și zice Psalmul: “Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie”. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!”
Reply With Quote