![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu insa cum se raporteaza ei (ma refer la calvini) la ideea de secta si daca ne considera o secta crestina si cum vad ei raportul intre sectarism si mantuire, ar fi interesant de primit un raspuns in acest sens.
|
||||
|
||||
![]()
Calvinii au sfinți?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
De cand vor ei.
Si neoprotestantii care veneau cu ceva mai mult timp in urma sa zica ca nu e corect sa numim pe unii oameni sfinti (cu citate din Biblie), au mai recitit si s-au razgandit mergand pana acolo incat sa scoata o carte numita "Amintiri cu sfinti", despre binenteles, ilustrii lor inaintasi ceva mai contemporani (la ei istoria ca si memoria e oricum scurta, prietenii stiu de ce).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.03.2014 at 12:25:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Zi-mi și mie te rog un sfânt calvin.
|
|||
|
|||
![]()
Nu pe mine trebuie sa ma intrebi :)
|
||||
|
||||
![]()
Ba pe tine, că tu ai sugerat că ar avea.
|
|||
|
|||
![]()
Ar putea avea.
Diferenta subtila dar esentiala.
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Andrei, Sfantul Nicolae si mai sunt. In primul rand ei ii au ca sfinti pe Apostolii lui Iisus; si pe sgintii din vremea lui Iisus; ei nu n-spe sfinti care a devenit sfinti pentru ca mai marii Bisericii au zis ca-s sfinti; la ei nu se dezgroapa mortu' dupa 7 ani sa vada daca e sfant au ba. In privinta asta, imi place religia lor. In rest, au si bubele lor, asa cum si noi si toate celelalte religii le avem.
|
|