Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2013, 13:08:55
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Si eu sunt revoltat ca unii il socotesc criminal pe Marele Conducator pe care tara nu il merita. Acest Geniu al Carpatilor a avut marele ghinion sa se nasca intr-o tara prea mica pentru el. Daca s-ar fi nascut in alta tara, bunaoara in Germania, ar fi fost altceva ! Auzi dumneata, criminal ! Pai criminala a fost, domnule, sleahta de taranisti si liberali, cu regele Mihai in frunte, care l-au asasinat pe Geniul Carpatilor! Ma opresc aici, ca simt cum mi se umfla o vena.

Domnule, aveti cu adevarat abilitati de conducator. Hotarare, plus viziune strategica, asta ne trebuie! Golanii tarii trebuie pusi cu botul pe labe. Sa stie de frica. Iar daca tot nu stiu, desi li s-a oferit aceasta sansa, exterminati: ce tras la picioare, trebuie tras in plin, dupa cum spun Regulamentele Militare ca se procedeaza cu nenorocitii de civili inarmati cu idei de protest. Dv ar trebui sa fiti presedinte. Dar ce spun eu, nu presedinte al Romaniei, ci mai degraba tar al Rusiei.
da amice, Mihai are MULT sange pe mainile "lui regale", sangele soldatilor romani impuscati sau morti in lagarele sovietice (170 000 luati prizonieri) de dupa 24 august 1944, cand mult iubitul tau rege a declarat la radio ca a incheiat un armistitiu cu URSS pe 24 august, armistitiu care a fost incheiat defapt in 12 septembrie 1944 si ca armata romana nu trebuie sa mai lupte contra sovieticilor
ps: unul din cei 170 000 de soldati romani luati prizonieri a fost fratele bunicii dupa tata. Dumnezeu a fost bun cu el si a reusit sa evadeze impreuna cu alti 2 soldati. Aceste fapte "marete" ale lui Mihai le stiu de la el

Last edited by stefan florin; 27.03.2013 at 13:17:46.
Reply With Quote