![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i vorba de o mare viziune- e vorba doar de respectarea unor legi si regulamente! Ca sa comparam- de exemplu in SUA daca cineva i-ar ataca cu pietre sau sticle incendiare pe politistii americani, oare acestia nu ar riposta cu foc ?! Eu inteleg ca fiecare are dreptul sa-si exprime public o opinie sau o optiune politica, insa nu se poate admite atacarea fortelor de ordine sau incendierea unor institutii vitale ale statului- cum au incendiat acei golani sediul SRI sau al IGP!
Atunci in iunie 1990 au gresit si conducatorii PNL sau PNT! Trebuiau sa declare si sa se dezolidarizeze public de orice actiuni violente, contrare ordinii si linistii publice! Exista doar parlament legal ales si constituit, iar PNL si PNT avea si senatori se deputati destui! Rezolvarea problemelor cu care se confrunta atunci Romania nu se putea face in strada, ci prin solutii economice concrete si dialog constructiv cu puterea legal aleasa! Am vizionat si eu emisiunile lui Grigore Cartianu si Alex Mihai Stoenescu (un foarte bun istoric), insa in cazul lui Ion Iliescu si revolutia din 1989, "dovezile"" nu sunt decat circumstantiale, neexistant vreo proba directa ca el ar fi colaborat sau furnizat informatii catre serviciile sovietice de spionaj! Nici Iulian Vlad, ultimul sef al securitatii, si care avea toate motivele sa fie impotriva lui Ion Iliescu, nu a pomenit niciodata ca Ion Iliescu ar fi colaborat cu spionajul sovietic! Daca ar fi fost asa, atunci cu siguranta Iulian Vlad ar fi cunoscut acest lucru! |
|