![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu m-am impotrivit pozitiei lui Hristos! Dimpotriva. Multi spun ca "Iisus este capul si trupul BOR" si asta nu mi se pare corect (BOR in sensul de comunitatea ortodocsilor din Romania). Este gresit sa spui ca Iisus Hristos este capul si trupul ortodoxiei in sens de credinta, de biserica ortodoxa cosmica? Doar atat spuneam. BOR in sensul de comunitate a ortodocsilor din Romania este condusa de un mitropolit/patriarh. Nu poti sa-l pui pe Iisus pe aceeasi treapta cu mitropolitul (patriarhul). Nu stiu de ce ati sarit asa in sus si de ce tot ii dati cu catehismul si literatura ortodoxa. Da, stiu, am citit din astea, dar aici vorbim despre altceva. Ortodoxia este o credinta BOR este BOR, BOG este BOG, etc. - comunitati ortodoxe ale unei tari biserica lacas, este biserica lacas. De ce sa le amestecam?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 19:09:58 |
| Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 17:48:18 |
| "Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 13:12:40 |
| Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 21:40:11 |
|
|