Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2012, 18:33:08
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Dragul meu frate, incearca sa ma intelegi: spre deosebire de tine, care vii cu texte care poate nu au nici o relevanta (oricine poate fabrica texte in tara asta de turnatori), eu o cunosc pe Doamna Profesor din postura mea de student.
Si o consider un om ireprosabil si o indragesc din tot sufletul si ii sunt recunoscator pentru tot ce ne-a invatat la scoala. In primul rand pentru modul in care se purta cu studentii, pentru caldura sufleteasca, pentru gingasie, pentru solida pregatire profesionala, pentru multe...
Ma doare ca tu te grabesti sa prezinti tot felul de lucruri, care mai de care mai uricioase, tipice pentru cancanuri si atac la persoana. Eu vorbesc din experienta mea, din cunostintele mele, atat despre hipnoza cat si despre Irina Holdevici.

Ce am cunoscut, asta marturisesc. Tu nu cunosti direct si pariezi pe marturia altora, marturie care poate fi mincinoasa si tendentioasa. Oare faci bine asa?

Accept ca e posibil sa fie cum spui tu, insa eu nu sunt interesat de lucruri secundare cum ar fi vietile particulare ale oamenilor, pe care sa le iscodesc, sa le cantaresc si sa le critic si sa le prezint in culori cu totul dezagreabile. Daca tu vrei sa faci asta, eu cred ca faci un lucru rau. Pentru sufletul tau, mai intai.

Apoi, pe mine m-a interesat mereu sa cunosc un fenomen (aici, in caz particular, hipnoza) asa cum este el, iar nu cum e evaluat si prefabricat de diversi gura-casca. Am studiat carti si tratate de psihologie, inclusiv despre sugestie si hipnoza, am avut si o anumita experienta practica.
Vorbesc, asadar, in cunostinta de cauza. Din proprie experienta. Daca asta e un argument relevant, atunci mai bine intreaba-ma cum e de fapt cu hipnoza. Voi incerca sa iti raspund detaliat, ca nu-i secret de stat.
Iar daca argumentul meu nu e relevant pentru tine, imi cer scuze ca te-am sacait. Credeam ca iti pot fi de folos cu ceva. (Si inca mai cred, oho... dar nu pot trece peste alegerea ta libera.)
-eu vroiam sa-mi arati partile negative ale hipnozei,dar se pare ca nu vrei,sau nu recunosti ca are parti negative
-cei care au scris cartile pe care le-ai citit tu de unde au invatat hipnoza,cum au studiat si ei ,de la cine ...de unde vine de fapt hipnoza asta ,de la oameni care numai ortodocsi nu sunt,si nici nu au studiat (ce sa mai zic sa tina cont) scrierile sfintilor.
-eu credeam ca vorbim doar dpdv ortodox asupra hipnozei ca doar suntem pe un forum ortodox

Last edited by antiecumenism; 27.11.2012 at 18:43:26.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Ierarh adevarat- mai exista la noi asa ceva aurel1211 Mari Duhovnici si predicile lor 24 04.03.2013 19:26:09
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10
Psihologie sau Ortodoxism C-tin Teologie si Stiinta 93 10.04.2008 13:58:36