Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2012, 16:06:03
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce tot ai cu flanșele astea mă tot întreb. În primul rând aș vrea să-ți aduc la cunoștință cu nici nu există așa ceva la un avion. Flanșele alea de care tot vorbești se numesc FLAPSURI. Rolul flapsurilor este e a modifica unghiul de atac al aripilor. Se folosesc la viteze mai mici să ai portantă mai bună la decolare și aterizare.

...
Mă întrebam când o să-ți dai seama, da, la flapsuri mă gândisem... însă Domnul care mă corectează în timp ce zbor a scris flanșe în mintea mea, căci flanșele sunt niște chestii cu care se termină racheta, cam ca penele la săgeți.

Deci dacă scriam flapsuri greșeam căci cu flapsurile ridicate sau coborâte e clar că fie te răsucești dacă e vorba de o singură aripă fie te ridici dacă accelerezi și tragi de ambele sau cobori dacă încetinești sau tragi de ambele viceversa, deci accelerând nu poți păstra direcția cu flapsurile trase, linia paralelă cu pământul.

Iată deci că era corect FLANȘE deși eu mă gândeam la flapsuri!.. adică terminațiile la rachetă sau la săgeată căci fără ele săgeata nu păstrează direcția, ei bine tot astfel dacă mărești viteza cu cât vrei dacă ai aripioarele alea finale numite FLANȘE că m-a corectat Domnul, iată că păstrezi direcția.

Deci nu neglija te rog pe Dumnezeu din ecuația discuțiilor noastre care ne mai și corectează pe ici pe colo... prin părțile esențiale, vorba lui Caragiale!

Iar că este scris în scriptură despre Creație, e suficient să citești Facerea, Noe, din Noul Testament și din Apocalipsă și dacă vrei să aprofundezi atunci și din Cuvântul lui Dumnezeu și vei vedea în timp prin credință cum nevăzutele devin văzute și necunoscutele și nedeslușitele se deslușesc ca prin farmec de parcă ai asista la o mare minune. Însă pocăința și smerenia e mai mare dar dragostea curată le depășește cu mult dacă mai ai și Taină Sfântă.

Last edited by vsovivivi; 08.11.2012 at 16:18:47.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43