Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2012, 12:39:57
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Da, dupa ce a aflat adevarul un credincios poate citi si despre teorii si credinte din lume, de exemplu despre lamarckism, evolutionism sau chiar legendele Olimpului. Dupa ce afli ca leul are patru picioare citesti o carte despre leul cu cinci picioare doar din curiozitate, sa vezi ce mai spun unii.
Eu spuneam ca in ortodoxie e adevarul, nu il poti afla daca studiezi hinduismul sau altele. Adevarul intreg despre hinduism il afli din ortodoxie, nu din hinduism. ???!!!
Creationismul biblic are ca dovada pentru un credincios faptul ca e comunicat chiar de Dumnezeu (lui Moise) si e intarit de interpretarea sfintilor.
Pe langa asta exista creationismul stiintific, care aduce si argumente stiintifice. Da, are si dovezi si demostreaza si ca teoria evolutionista (singura ce i se opune) este falsa.
Frate Catalin, m-ai facut sa mor de ras. E cel mai tare banc pe care l-am citit de o luna incoace. Pe bune. E ca si cum as spune ca pentru a fi viu, am nevoie de Papa. Nu am nevoie de el ca sa ma mantuiesc, cu atat mai putin ca sa traiesc, logic, nu?

Tags
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CREATIE sau EVOLUTIE? C.tin Teologie si Stiinta 550 30.09.2017 17:36:17
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45