Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Alta viclenie: pana acum ati ironizat urmarea Traditiei, iar acum faceti apologia ascultarii. De cine ascultati dumneavoastra, mai exact?
|
De Tatăl Ceresc, nu de tata de la Roma.
Citat:
Referitor la umilinta: am urmarit predica unui pastor de-al dumneavoastra pe postul dumneavoastra TV. Cata diferenta de exemplul apostolilor!
|
Ați urmărit și postul TV al apostolilor?
Citat:
Toti sectantii/np pe care-i intrebi de ce nu-si incredinteaza copiii Domnului dupa nastere, prin botez, pentru ca exista riscul ca ei sa moara pana la botez si astfel pierd mantuirea, raspund ca copiii lor sint sfinti.
|
Pe mine m-ați întrebat, ori doar ați preluat ideea de pe un topic cu acest titlu?
Citat:
Cind v-am numit sectant v-ati suparat. Cind va spun protestant va suparati. Nici nu ne putem astepta la altceva de la fiii neascultarii.
|
M-am supărat și trei zile n-am mâncat, așa-i?
Citat:
Un mizilic ca asta, scoaterea din Sfanta Scriptura a unor capitole intregi nu are sens sa fie dezbatuta, iar pentru "unde scrie lumanare" ati alocat vreo 50 pagini!
|
Deschideți un topic despre "Capitolele scoase din Scriptură de adventiști" și alocați-i 51 de pagini ca să fiți cu sufletul împăcat! Haideți că vă dau tot concursul...
Citat:
(Si apropos, am gasit un best seller al profetesei dumneavoastra in biblioteca mea: Calea Lui Hristos. E o carte lipsita de substanta si cu multa lalaiala. A umplut multe pagini dar n-a spus mai nimic).
|
Despre "
Marea Luptă" mă așteptam să aveți o asemenea atitudine (că nu vorbește în termeni prea elogioși despre catolici), dar "
Calea către Hristos" ce v-a făcut? Vorbește prea mult despre Hristos și mântuirea oferită de El?
Citat:
Credinta mea referitoare la adventisti e urmatoarea: este o secta care lucreaza la instaurarea imparatiei celui rau pe pamant.
|
Ei bine, aveți o credință falsă. Adică... știți dvs...
Citat:
Mai exista in Biblie si niste referiri la transformarea celui rau in inger de lumina, pentru a-i pacali, daca se poate, si pe cei alesi. Cam repejor puneti egalitate intre apartenenta la secta dumneavoastra si aflarea Domnului nostru Isus Hristos. Dar asta e specific dumneavoastra, sectelor.
|
Am să vă reamintesc un argument mult iubit de dvs., anume că "
Biserica a stat în hibernare 1.500 de ani, până au apărut neoprotestanții?". Ei bine, credeți că diavolul a stat în hibernare cei 1.500 și nu a păcălit pe nimeni. Eu vă spun că... pardon... Biblia vă spune că s-a arătat deja și pre mulți i-a amăgit. Citiți capitolul 2 din 2 Tesaloniceni.