![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Revenind la problema inrudirii spiirituale in urma Taine Botezului, aceasta se realizeaza cand ambii nasi rostesc leparile, unirea cu Hristos, crezul. Acum ca unii parintii spun ca da, sunt rude dar nu atat de rude incat sa... deja bate la ochi. Ori esti ruda spirituala, or nu mai esti ruda spirituala? Daca respectivul concubin al nasei a fost doar un tinator de lumanare, nu e nas! In orice caz, nu stiu in ce masura poate influenta negativ starea sufleteasca a nasului progresul duhovnicesc al finului. In schimb, reversul il inteleg; un nas cu o viata duhovniceasca aleasa se va ruga ptr finul sau si ptr mantuirea acestuia, rugaciune care se va pune la temelia casei duhovnicesti a finului
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre cele mai ciudate vise din viata mea | Raluca1905 | Generalitati | 19 | 04.12.2017 23:18:24 |
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox | Persoana | Botezul | 33 | 01.10.2014 15:58:28 |
nunta dintre un ortodox si un catolic | Marinela | Nunta | 30 | 16.07.2011 11:56:44 |
DIFERENTELE dintre Biserica Ortodoxã si cea Romano-Catolicã de Pãrintele Cleopa | RauL15 | Biserica Romano-Catolica | 84 | 14.04.2010 09:32:04 |
Anatemizarea ereticilor si schismaticilor, unul dintre cele mai infricosatoare pacate | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 10 | 22.12.2008 22:07:51 |
|