Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2012, 14:33:00
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ca sa inchei cu un exemplu, in preajma Pastelui am revazut o familie cu copii mici care merge tot timpul la biserica, cel putin duminica in care sotia nu arata nici de 20 de ani, iar sotul pare de peste 40 de ani. Nu stiu daca e diferenta de varsta intre ei sau sunt de varste destul de apropiate. O alta familie care vine tot timpul la biserica are patru copii, dar parintii nu arata ca ar avea nici 20 de ani, par niste adolescenti.
Nu prea am dorit sa ma bag in vorba pe acest topic, fiindca mi se pare un subiect foarte delicat si nici un caz nu se potriveste cu celalalt. Ca atare nu putem generaliza. Ceea ce vreau sa spun este ca citind pe-aici mi-am amintit de o intamplare din viata parintilor mei. S-au casatorit devreme, tata avand 19 ani, iar mama 18. Tata, din fire mai calm (in sensul ca nu-l scoteai din pasul lui), mai comod (dupa fiecare masa, trebuia sa se intinda macar un sfert de ora), mai pedant. Mama tot intr-o goana de dimineata devreme si pana tarziu in noapte, mereu grijulie fata de gospodarie, fata de sot si mai ales fata de cei 6 copii. O puteai vedea si la prasit, si la coasa si cu pompa in spate la stropit, si la padure... Timpul a trecut pentru fiecare dintre ei, altfel. Dupa multi ani, la un balci, tata a intalnit un fost coleg de pe front, cu care facuse razboiul si era si mama de fata. Nonsalant, camaradul il intreaba pe tata: "Cine-i doamna? Mama ta?"
Oare ce-ar mai fi de spus?

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Diferenta de varsta intr-o relatie! marius007 Generalitati 98 11.05.2018 22:19:20
Diferenta de varsta intre soti anisoara Nunta 121 10.03.2017 02:10:53
Diferenta de varsta Anisia Nunta 18 31.05.2010 16:55:30
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56