Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Nu fiti asa de drastici cu Raoul. Traim intr-o tara libera deci si libertatea de expresie este tot libera.
|
Paradoxal e ca tocmai ei,democratii convinsi,nu inteleg asta.
Citat:
Problema e ca in 89 am dat jos un comunist si a ajuns in fruntea tarii tot un...COMUNIST...crescut la sanul comunistului pe care tocmai in daduseram jos
|
Pai vezi! Occidentalii care au facut lovitura de stat din '89 au urmarit doar eliminarea lui Nicolae Ceausescu,i-a durut fix in cot de poporul roman
Citat:
Faptul ca poti sa cumperi o carte sau sa asculti ce muzica vrei e mult prea putin. Culmea e ca tinerii nu prea mai citesc! Si nici nu prea mai sunt bani pt asa ceva. Degeaba ai libertatea de a cumpara ce doresti daca nu ai posibilitatea financiara de a le obtine.Te uiti in vitrina si oftezi.
|
Ma intreb cati de aici au mai intrat in vreo librarie. Pai au cartile niste preturi de iti vine sa te lasi de citit...
Citat:
Tinerii talentati ne pleaca in Canada sau in alta parte, iar cei care raman sunt exploatati de patronii (bisnitarii) nostrii pe niste salarii de mizerie.Parintii isi parasesc copii pt a munci in strainatate, iar copii lasati in grija bunicilor cresc cum cresc.
|
Corect! Teoretic eu am crescut cu parintii,dar practic fara... Puteam ajunge foarte rau!
Citat:
Toate aceste se intampla sub privirea parinteasca a iubitului nostru stat neocomunist care NU face NIMIC pt a opri dezastru tarii.Nu cred ca pt toate acestea au iesit romanii in strada in 89.
|
Pai altii vad ca asta cred.
Citat:
Cred ca astea sunt unele din motive pt care prietenul Raoul e asa de revoltat. Doamne ajuta!
|
Asa e. Si bine ai spus "doar unele". Repet,nu pot sa nu iau foc cum vad ca altii care acuza comunismul de crime si nedreptati tolereaza avorturile! Au depasit populatii tarii,e strigator la cer!!!
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Cand ceva nu mai face sens,nu apartamentele iti tin de cald,iti poti gasi un acoperis oriunde sub soare!
|
Iarasi vorbe... Unde pot gasi? Zi concret unde! Gaseste-ti tu acoperis cand afara sunt zi de zi temperaturi negative! Sau zi-le nevoiasilor unde isi pot gasi!