![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu zic ca nu au murit degeaba. Ca altii si-au batut joc de jertfa lor.. este altceva. Acum.. ca este bine sau mai rau, eu nu stiu. Sunt subiectiva. Cred ca este mai rau. Pe vremea comunistilor exista un rau comun impotriva caruia oamenii tindeau sa se solidarizeze. Eu imi amintesc ca oamenii se ajutau intre ei (dar poate eram prea mica, aveam 14 ani in 89) Astazi este "libertate", oamenii nu stiu impotriva a ce ar trebui sa se alieze, sa lupte etc.. Raul nu se mai vede. Ni se spune ca totul este bine, iar acolo une este boala si saracie este indreptata cu cinism vina asupra victimelor. Fiecare roman pe care il cunosc, luat in parte, este admirabil. Dar ca natie... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
[/quote] Ma omori cu Eliade al tau. Cine l-a citit? Sa fim seriosi... Tara are atatea probleme,ii mai arde cuiva de ce a scris el? Oamenii nu au locuri de munca,nu isi pot lua o casa,nu au ce manca,crezi ca la Eliade se gandesc ei?? De parca daca ai citit altceva si nu Eliade esti mai prost. Eu am citit colectia lui Jules Verne - carti comuniste - cu ce ma afecteaza? Trebuie neaparat sa citesc editiile dupa '89? Sau sunt considerat mai incult decat unul care in loc de Jules Verne a citit Eliade? Ai un mod ciudat de a privi lucrurile. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sincer sa fiu am auzit si eu ca merita citit,nu neg asta. Chiar nu. Insa am altele pe cap acum,crezi ca asta e primul lucru la care ii arde unui om sa se gandeasca? Atatea griji,probleme,viata asta grea,oare nu am altceva mai bun de facut decat sa citesc Eliade??
PS chiar mi-a placut (si imi place) lectura Last edited by Raoul; 28.12.2011 at 02:02:50. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 20:59:40 |
| Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 23:22:06 |
| Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 13:10:02 |
| Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 22:43:27 |
|
|