Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2011, 15:12:50
IuliaLa IuliaLa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.12.2011
Implicit Studiu de caz

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
Argumentele duse sant bazate pe opinie personala care mi-i se par gresite. Din cate am citit in scripturi cu atentie la cele lumesti eu asa vad: consider ca o persoana care a fost cunoscuta adepta a ocultismului si a inventat acest semn nu cred ca a avut intentii bune. Cel rau are inteligenta sa schimbe fata minciunii in adevar, incat sa insele si pe cel mai credincios. Nu stiu daca m-am exprimat bine, vreau sa spun, ca multe lucruri ce ni-i se par bune azi pot sa ne insele si sa ne duca pe cale gresita.
Consider ca sursa de unde provin multe lucruri e bine sa fie cercetata. DIN pacate toti sintem asa adanciti in pacat in ziua de azi ca e greu sa mai faci distinctie clara.Ceea ce mi-i se pare infricosator si trist, cu cat ne adincim mai mult in pacat cu atit ne departam mai mult de DUMNEZEU.
Un semn are semnificatie bine stabilita de o societate, si nu poate semnifica decat ce a fost stabilit.
Parerea mea este ca Intr-o comunitate crestina ortodoxa sau catolica crucea este sfanta si va fii mereu considerata sfanta, iar semnul satanei mereu va fii semnul satanei. Nu cred ca o persoana religioasa crestina va arata semnul satanei in sensul de a semnifica iubire fata de altii. MULTE dintre aceste persoane care foloseste semnul se considera a fii credinciosi lui Dumnezeu (de Hellen Keller insasi se considera sa fie o religioasa, insa cu ai servea?lui Dumnezeu sau lui satana, din moment ce scrierile ei erau in favoarea celor care practicau ocultismul si misticismul).Ma indoiesc ca un iubitor de DUmnezeu ar avea atitudine favorabila spre ocultism.

As dori sa va prezint o situatie sa va intreb parerea.

Un cetatean al acestei tari a reclamat faptul ca dupa ce i s-a schimbat buletinul cu varianta modernizata, pe acesta scrie "CARD" care e inversul cuvantului "DRAC".
A rugat autoritatile in disperare sa-i schimbe buletinul pentru ca el nu vrea sa aiba nici o legatura cu satana, si simtea asta avand in permanenta buletinul cu el.
Sunteti de acord ca este un semn satanic? Daca ati avea posibilitatea sa ii schimbati buletinul omului ati face asta?

PS: intrebarea este numai pentru speranta1970

Last edited by IuliaLa; 16.12.2011 at 15:34:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Biserica ortodoxa si semnul "Iluminatilor" CarareaImparatiei Biserica Ortodoxa Romana 2 21.09.2010 14:13:24
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
alfabetul surdo mutilor DanielaVoica Generalitati 4 01.11.2009 18:24:22