Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 23:42:50
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Bine-nteles ca l-am primit la 17 ani, nu bebelus. Si intr-un nici un caz nu l-am primit sa fiu umilita gratuit in numele Fiului iubirii.

Iisus este Mirele Bisericii. Biserica = barbati+femei care cred in Iisus si pe care Iisus ii spala de pacate asa cum era anuntat inca din VT. Deci Iisus este Mirele barbatilor si femeilor care cred in El si pe care ii spala de pacate.
Sfintul Francisc de Sales spunea ca daca Isus nu gaseste sufletul feciorelnic pentru a-i deveni mire atunci devine doctor pentru sufletul pacatos. Isus e mirele sufletelor, fie ca apartin barbatilor sau femeilor.

Pe de alta parte, as vrea sa reamintesc ceea ce a spus Gamaliel, invatatorul apostolului Pavel, atunci cind fariseii vorbeau despre crestini si despre prigonirea crestinilor: daca invatatura crestinilor era de la oameni ea se va stinge si nu va mai sti nimeni despre ea. Daca e de la Dumnezeu, atunci ajung in situatia ca lupta impotriva Domnului. Eu asa vad lucrurile si cu femeia preot. Poate, vreodata, cine stie, Domnul va revela unui prooroc ca in biserica ar trebui sa fie si femei preoti, iar Biserica va aproba acest lucru. Pina atunci aceste dorinte nu sint decit dorintele noastre care nu au de-a face cu Vointa Domnului, iar a lupta pentru o astfel de cauza, cind Domnul nu ne-a rugat sa facem asta, inseamna o lupta impotriva sfintei orinduiri a Lui Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38