![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() eu de exemplu, imi iubesc foarte mult sotia si fetita. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca sotia sau fetita ar dori sa se faca preot, ati accepta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. a inteles perfect invatatura BO in legatura cu acest lucru si a acceptat-o fara sa ii fie impusa. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca si-ar dori ati accepta? Si daca fetita isi va dori, ati accepta? Intrebarea este ce atitudine ati avea dvs. in fata unei astfel de dorinte, nu daca acum vreuna din ele manifesta sau nu dorinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. te intreb un lucru: unde gasesti in Scriptura argumente care sa sustina preotia femeilor? 2. ce legatura are discutia de acum cu dragostea pentru femei? daca nu suntem de acord cu preotia femeilor, inseamna ca nu le iubim? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca ati avea si un baiat, l-ati lasa sa se faca preot?
|
|
|||
|
|||
![]()
deviem si nu mi-ai raspuns intrebari.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea e stupida dintr-un motiv evident.
Daca ar fi fata si ar vrea "sa se faca preot" atunci fara doar si poate i-ar veni astfel de idei din perspectiva unei proaste influente, ne-ortodoxe dintr-un context extrem chiar si pentru definitia comuna a (neo)protestantismului. In cazul asta, chiar si fara sa vrea sa fie preot, situatia ar fi destul de dramatica. De lasat..depinde de varsta, dupa 18 ani oricum nu i se poate impune nimic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|