Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 11:29:50
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Daca Sfanta Fecioara i-ar fi intrebat pe preoti ce sa faca atunci cand a venit ingerul la ea, Iisus nu s-ar mai fi nascut.

Societatile matriarhale au fost cele mai pasnice din istoria omenirii ori facatorii de pace sunt fii lui Dumnezeu.

De cand insa lumea este condusa de barbati s-au inmultit razboaiele si toate relele ca doar Cain a fost primul criminal nu Eva. Ca atare puscariile sunt pline mai ales de barbati iar bisericile de femei. Deci cei certati mai mult cu legea Domnului sunt barbatii. Faptul ca orgoliul te-ar impinge sa fii satanist este problema ta, dar conform Ortodoxiei, si eu am preotia universala fie ca iti place fie ca nu. Cea sacramentala nu, dar vremurile se vor schimba pentru ca Apocalipsa este langa noi. Apocalipsa trebuie sa vina pentru ca Domnul trebuie sa Judece lumea iar de judecata Lui nu scapa nimeni. Iar aceasta Judecata trebuie sa vina cand evanghelia va fi propovaduita la toti oamenii. Pana acum Biserica a fost condusa doar de barbati. Rezultatul: din cauza orgoliilor dogmatice si de alta natura s-a faramitat in bucatele iar evanghelia cu care au fost trimisi nu au reusit sa o propovaduiasca la toti oamenii in 2000 de ani, fiind motivul pentru care Apocalipsa inca nu a venit desi era asteptata inca de la primii crestini. Am un prieten care a studiat Teologia ortodoxa la Bucuresti si care, vorbind la un moment dat de teama oamenilor de Apocalipsa, mi-a zis ca nu ii poate intelege pe crestinii care au teama de asa ceva pentru ca un crestin exact asta asteapta, invierea mortilor pentru viata de veci in bucurie alaturi de Dumnezeu intr-o lume in care domneste dreptatea lui Dumnezeu "astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie. Amin". Si ii dau dreptate. Eu de abia astept sa intram in viata vesnica de dupa judecata in Imparatia Domnului. Acolo totul este pe merit nu pe sex, bani, orgolii, putere, natiuni etc. Iar in aceasta Imparatie, dintre oameni, cel mai mare este o femeie, Sfanta Fecioara. Doar cei cu musca pe caciula si cu orgoliu prea mare pentru a se cai au frica de Judecata Domnului si viata vesnica. Cei care se caiesc de greselile lor ca fiul ratacitor, stiu ca Dumnezeu este drept si mult iubitor ca sa ii ierte si sa-i repuna in cinstea de Fii ai Sai asa cum o indica parabola.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38