Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 00:09:56
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Probabil ca am atins puncte sensibile de vreme ce va simititi lezat. Nu a fost in intentia mea sa va lezez; am avut doar intentia sa va arat ca gresiti.
Ma simt lezat cand cineva care nu stie nici macar ce se intampla in confesiunea lui isi permite sa arate altuia, din alta confesiune ca e gresit.
Cum ar putea? Poate starni doar cearta de dragul certei.
Poate fi doar un orb care vrea sa calauzeasca pe un alt orb.

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
In satul meu nu am auzit de nici un carismatic.
........
Din link-ul pe care mi l-ati dat am sesizat ca acest "carismatic" nu are nici o legatura cu adevarurile de credinta.
Faptul ca dumneavoastra stiti doar ce se intampla in satul natal nu va da dreptul sa spuneti prostii despre proprii dumneavoastra ierarhi catolici.

Deci spuneti ca acest carismatic, Pr. Victor-Emilian Dumitrescu nu are nici o legatura cu adevarurile de credinta?
Dupa parerea dumneavoastra Înalt Preasfințitul Arhiepiscop Mitropolit Ioan Robu are vreo legatura cu adevarurile de credinta?
Sau sa intreb altfel: de Ioan Robu s-a auzit pe la dumneavoastra prin sat?

Cei doi de mai sus au slujit impreuna la Sfânta Liturghie din ajunul Rusaliilor in 2009. Probabil au mai slujit impreuna de atunci dar nu am eu date.

Nu ati vrea sa scrieti o scrisoare mitropolitului dumneavoastra si sa-l informati ca preotii cu care conslujeste nu au "nici o legatura cu adevarurile de credinta"?

Opinia mea este ca suntem offtopic.
Dupa cum am mai spus eu nu v-am scris dvs ci domnului Neaguu, care a indraznit sa afirme ca eu sunt eretic.
Daca doriti sa vorbiti despre catolicism sau despre carismaticii catolici va rod deschideti un topic nou. Cele bune

Last edited by penticostalul; 30.07.2011 at 00:38:39.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38