![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ar putea? Poate starni doar cearta de dragul certei. Poate fi doar un orb care vrea sa calauzeasca pe un alt orb. Citat:
Deci spuneti ca acest carismatic, Pr. Victor-Emilian Dumitrescu nu are nici o legatura cu adevarurile de credinta? Dupa parerea dumneavoastra Înalt Preasfințitul Arhiepiscop Mitropolit Ioan Robu are vreo legatura cu adevarurile de credinta? Sau sa intreb altfel: de Ioan Robu s-a auzit pe la dumneavoastra prin sat? Cei doi de mai sus au slujit impreuna la Sfânta Liturghie din ajunul Rusaliilor in 2009. Probabil au mai slujit impreuna de atunci dar nu am eu date. Nu ati vrea sa scrieti o scrisoare mitropolitului dumneavoastra si sa-l informati ca preotii cu care conslujeste nu au "nici o legatura cu adevarurile de credinta"? Opinia mea este ca suntem offtopic. Dupa cum am mai spus eu nu v-am scris dvs ci domnului Neaguu, care a indraznit sa afirme ca eu sunt eretic. Daca doriti sa vorbiti despre catolicism sau despre carismaticii catolici va rod deschideti un topic nou. Cele bune ![]() Last edited by penticostalul; 30.07.2011 at 00:38:39. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|